anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostrusad Deci...am o prietena care este vedeta si este in America, astazi cand a intrat pe twitter era suparata si a zis ca uraste prietenii falsi, eu am intrebat-o pe mess ce s-a intamplat iar ea mi-a spus ca e suparata pe un baiat(multi il stiu ca e si el vedeta) care a inselat-o si dupa asta lui i-a parut extrem de rau incat a vrut sa se omoare si a ajuns la spital pentru ca si-a taiat venele dupa iar prietena mea i-a mai dat o noua sansa, el a inselat-o din nou dar de data asta o suna in continuu sa ii spuna ca o iubeste si ca ii pare rau iar ea nu l-a iertat deci el bineinteles ca si-a gasit alta iubita vedeta dar noua lui iubita si prietena mea mai un pic si se omorau intre ele pentru acel baiat! iar apoi s-au impacat intr-un fel fetele iar el nu stiu cu cine a ramas iar prietena mea e ffff disperata! Va rog frumos ajutati-mapuppy dog eyes ce sa fac? eu si ea suntem foarte apropiate si mi-a cerut ajutorulsad Dau fundita celui mai inteligent raspuns si va rog fara,, cine e cu*va aia?" sau asa ceva..va rog! Multumesc tuturor!
P. S. prietena mea a zis ca trebuie sa plece dar ca il v-a suna pe acel baiat pentru ca ii este frica de faptul ca el va face ceva nebunesc ca prima datasad

10 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Stai sa ghicesc...

Ai intrebat-o pe Selena Gomez de vorba pe facebook, ti-a dat id-ul, ati vorbit in romana pe mess si ati devenit bff.Si apoi s-a certat cu Justin ca a vazut ca nu mai are inelul de virginitate.Coreeect?

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru Libelle):

Gresiiit!

Si daca as vb cu ea in romana nu ar fi cu adv vedeta din Americalaughing si da e vb despre Justin...

| Libelle a răspuns (pentru SabbyNightShadow):

oh go on Bine, bine.

Tu chiar nu ai auzit de twitter?:o serios?:/

| Libelle a răspuns (pentru SabbyNightShadow):

Tu chiar nu ai auzit de persoane care fac misto de fetite naive?

laughing nu u ai vb u la video chat cu ealaughing) si nu sunt o fetita! de ce mi-ai raspuns la intrebare daca nu ai chef sa raspunzi cum trebuie?

| SabbyNightShadow a răspuns:

Dar eu sunt fata si ea e fata... iar eu nu sunt lesby si oricum mersii mult ca ai incercat sa ma ajuti si ea de fapt avea de fapt un iubit dar nu s-a despartit de el iar acel baiat la fel, avea o iubitasad nu stiu ce sa mai cred! vedetele asteasad

| SabbyNightShadow a răspuns:

Ok ai dreptatehappy scuze ca nu am intelessad ma rog ti-am rasplatit explicatia implus^_^

| Love_Magdi_1994 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic dar spune-i ca sa nu se mai impace cu el daca face asa cevaca poate o insala din nouwinking altceva nu stiu ce sa zic sad sper ca te-am ajutathappywinking