anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de un sfat.Eu am avut o relatie cu o fata timp de o luna dupa ce s-a despartit de fostul sau prieten cu care a avut o relatie de 4 ani, acum ne-am despartit din motivul ca fostul ei prieten o implora sa se impace inapoi, ca nu o poate uita din cauza tercutului, si ei ii este greu ca nu-l poate uita, mai tine la el, mi-a zis sa raminem doar prieteni si ca ii va lua mult sa-l uite, spunindu-mi sa nu-mi pierd timpul sa astept, ca nu stie cat va dura, dar ea tine mult si la mine, nu stiu ce sa fac sa mai astept, sau nu?

3 răspunsuri:
| crisu2012 a răspuns:

Chiar daca te place te pune pe locul 2.Asta nu e bine nici pentru tine si nici pentru ea.E nehotarata si totusi hotarata.Da, posibil ca tine la tine dar se pare ca tine mai mult la el dintr-un motiv sau altul.E bine sa-i dai o vreme de gandire, sa o lasi totusi sa-si clarifice sentimentele.Cu toatea astea cel mai probabil nu se va mai intoarce la tine daca te-a sfatuit chiar ea sa o uiti. Faptul ca veti ramane prieteni e un lucru frumos pentru ea si aproape insuportabil pentru tine, dat fiind ca o vei vedea cu alti baieti daca nu chiar cu fostul ei prieten.Nu cred ca ar trebui sa o astepti, dar ai grija sa nu comiti aceeasi greaseala pe care a facut-o si ea, adica la un timp relativ scurt dupa ce terminase o relatie de 4 ani de zile incepe o alta relatie inca iubindu-l pe fostul prieten si sperand ca-l va uita daca se agata de tine, dar singurul lucru pe care a reusit sa-l faca a fost sa se ataseze si de tine.

| ionyx92 a răspuns (pentru crisu2012):

Mersi mult, da e foarte greu ca sa ma obisnuiesc sa fiu doar ca prieten deaorece ea e la un etaj cu mine la camin si ne intalnim unul cu altul la orice pas ceea ce este insuportabil, ea e dintr-o localitate cu fostul ei prieten, dar o sa incerc sa fac tot posibilul ca sa se simta mai fericita in prezenta mea, poate il va uita mai usor

| ionyx92 a răspuns:

Dar, dupa zilele ce au trecut, am impresia, ca nu o se mai intoarca la mine, ea vrea sa fim doar prieteni, dar ea imi cere imposibilul, nu ma pot obisnui cu lucrul asta, nu stiu cum sa procedez happy