Nici intr-un caz nu iti apare cine te-a raportat, poti sa folosesti cu incredere raportarea. Asa e cand posteaza niste natarai fara acordul tau niste poze pe facebook pentru ''amuzament''! Eu am renuntat la panarama aia de cont de mult. In concluzie, puteti sa raportati fara retineri/
Scrie-i ADMINULUI forumului TPU si explica-i cine esti si ce doresti, eventual ataseaza linkul cu poza ta si username-ul celui care ti-l foloseste ilegal.
Nu ar fi mai usor daca vorbesti cu persoana ce a pus poza? Poate, daca o rogi, o va sterge
Ba da, chiar asta am si facut. Se pare ca raportarea unei poze pe Facebook implica mai multe optiuni: sa-i trimiti persoanei care a postat poza un mesaj prin care sa o rogi sa o stearga, sa stergi persoana respectiva din lista de prieteni sau sa-i dai block. Ultimele variante nu stiu daca m-ar fi ajutat cumva deci mi-a ramas sa o rog sa o stearga si, din fericire, a fost intelegator.
Trebuia sa ma tin de cuvant, doar am zis ca dau funda. In plus, mi-a placut raspunsul tau, nu a fost ca al Grettei care am impresia ca a gresit intrebarea.