Simplu. un barbat/ baiat e mereu mai relexat, fara ganduri paranoice, gandire mai rationala, fara complicatii si alte nebunii.
Sunt si la noi, dar in alte domenii. Chiar ar trebui sa fii serios Vezi spre exemplu da Dragoste si Sex cate intrebari sunt legate de marimea organului.
Gândim în mod diferit unul de altul, așa cum faceți și voi. Nu văd de ce am generaliza. Facem parte din aceeași specie.
Si noi baieti ca si fetele suntem fiecare diferit fata de celalalt, asadar e cam fara sens intrebarea.
Dar in general suntem mai nepasatori zic eu.
Nu te-ai întrebat niciodată cum ar fi să scrii corect?
Nu te-ai întrebat cât de frumoasă poate fi viața ta dacă n-ai mai fi o agramată sinistră?
Viata mea este foarte frumoasa, apreciez faptul ca iti pasa. ''Agramata sinistra'' e un fel de jignire? Ar trebui sa ma simt ofensata? Cred ca nu.
Ar trebui să te simți ofensată de faptul că stâlcești limba română.
Scuze,dar nu ma simt.Ce pacat.
Agramată și mândră de asta. Viitorul țării.
Fiecare are gandirea lui, bine, cele mai multe fete spun despre baieti ca le sta mintea doar la fund si sani, acuma serios cand mai esti pe strada mai arunci o privire, creca fetele nu fac asta cand se uita dupa baieti, suntem ceva mai relaxati se poate spune daca e discutam mai multe in privat
)
Sunt feluri si feluri de baieti ca si la fete, dar in general multi baieti sunt imaturi si cu o gândire josnica.