| Tania59 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de ceva timp.Fiind fata,e normal sa stiu cum e sa fi fata,dar mereu m-am intrebat cum e sa fi baiat? Adica cum gandeste un baiat,de ce e intr-un fel sau altul. Cred ca v-ati prins ce vreau sa zic.
Astept raspunsuri de la baieti, pana la urma ei stiu cel mai bine. hihi

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Simplu. un barbat/ baiat e mereu mai relexat, fara ganduri paranoice, gandire mai rationala, fara complicatii si alte nebunii.

| SkyPilot a răspuns (pentru suntserios):

Sunt si la noi, dar in alte domenii. Chiar ar trebui sa fii serios happy Vezi spre exemplu da Dragoste si Sex cate intrebari sunt legate de marimea organului.

| T0T a răspuns:

Gândim în mod diferit unul de altul, așa cum faceți și voi. Nu văd de ce am generaliza. Facem parte din aceeași specie.

| Wøodenpints a răspuns:

Nu te-ai întrebat niciodată cum ar fi să scrii corect?
Nu te-ai întrebat cât de frumoasă poate fi viața ta dacă n-ai mai fi o agramată sinistră?

| Lusca1995 a răspuns:

Fiecare are gandirea lui, bine, cele mai multe fete spun despre baieti ca le sta mintea doar la fund si sani, acuma serios cand mai esti pe strada mai arunci o privire, creca fetele nu fac asta cand se uita dupa baieti, suntem ceva mai relaxati se poate spune tongue daca e discutam mai multe in privat laughing)

| OldSoul a răspuns:

Si noi baieti ca si fetele suntem fiecare diferit fata de celalalt, asadar e cam fara sens intrebarea.
Dar in general suntem mai nepasatori zic eu.

| Tania59 explică (pentru Wøodenpints):

Viata mea este foarte frumoasa, apreciez faptul ca iti pasa. ''Agramata sinistra'' e un fel de jignire? Ar trebui sa ma simt ofensata? Cred ca nu.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Tania59):

Ar trebui să te simți ofensată de faptul că stâlcești limba română.

| Tania59 explică (pentru Wøodenpints):

Scuze,dar nu ma simt.Ce pacat.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Tania59):

Agramată și mândră de asta. Viitorul țării.

| Bogdy_Buzle_2000 a răspuns:

Sunt feluri si feluri de baieti ca si la fete, dar in general multi baieti sunt imaturi si cu o gândire josnica.