| gabriel_9090 a întrebat:

Buna TPU...am o intrebare pentru voi..cine ar vrea jetix inapoi? ce desene va lipsesc cel mai mult de pe acel post... daca ar exista ceva sa putem face sa se intoarca inapoi desenele copilariei noastre,in ziua de azi copii nau la ce sa se uite la niste filme traduse? unde este tutenstei, viata cu lues copii de la 402 witch nu leati vrea inapoi? am auzit ca astia de la doolce romtelecom au jetix este adevarat?

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Cand eram eu la gradinita (adica acu 17-18 ani) venise Cartoon Network in Romania (dar era tot in Engleza) Si erau la moda Batman, Superman si desenu ala cu familia spatiala (nu mai stiu cum ii zice). Si, mai tarziu a aparut ''two stupid dogs''.
In ciclu primar la scoala (adica acu 13-14 ani) erau la putere Sailor Moon, Gatchaman (soimii calatori), si desenele alea de le dadeau pe PRO TV Sanbata si uneori Duminica dimineata [gen ''amintiri din viitor'', ''transformers'' (da ala primul, nu gunoaiele ce au aparut ulterior)]
Abia mai tarziu a aparut moda cu Pokemnon, Digimon si Dragon Ball Z (eram deja mare, prin clasa a V-a sau a VI-a). Si cam atat m-am uitat eu la desene animate...
Fox Kids a aparut prin 99 si s-a transformat mai tarziu in Jetix (cred ca prin 2005) si acum in Disney Channel. Tin minte ca faceau reclama agresiva la Jetix inainte sa inchida FoxKids.
Fox Kids a fost primul post de desene animate in limba romana, pana atunci nimic nu fusese dublat.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fox_Kids
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jetix

7 răspunsuri:
| Andrada13 a răspuns:

Gabriel. nu, nu este adevarat dolce romtelecom nu au. jetic. au disney channel :*
Si clar! toti vrem jetix'ul inapoi. pentru ca Disney Cannel au mereu cuvinte secrete in desenele lor puppy dog eyes Dar noh. noi le intelegem dar sunt si copiiwinking

| georgiana999 a răspuns:

Eu sigur doresc sa scoate disney channel si sa bage din nou Jetix.Mai ales pentru desenele:Ce-i cu andy, copii de la 402..si multe altele. happy

| IMC90 a răspuns:

Inseamna ca n-ati prins FoxKidshee hee Jetix era slabut... Disney Channel e o insulta la adresa intelectului uman (indiferent de varsta). Copii toti sunt imbracati exact ca Selena Orez si Hannah Montana au aceleasi replici imbecile si fac curvasaraie de la 7 ani rolling on the floor
Pe vremea mea, toti se uitau la Son Goku si-si daudeau pumni la ficati in pauze rolling on the floor)))

| gabriel_9090 explică:

Si eu am prins fox kids intre anii 1-6rolling on the floor

| AndreeaAS a răspuns:

Si eu as vrea Jetix inapoi!

| KimyLook a răspuns (pentru IMC90):

Ce reclama agresiva? ce arata in imagine?

| alexfunjohncena a răspuns (pentru IMC90):

Desenele alea cu familia spatiala se numeau Captain Planet parca! big grin :3