| Iulianaiuli78 a întrebat:

Bună TPU, am o întrebare, tocmai vorbeam cu un băiat și a spus că s-ar putea să fim împreună depinde cum ma comport, acum 1 zi a zis să îi trimit un video cu " ca si cum l-as pupa "si după eu am refuzat pentru că am zis că as arat ca o curva, după el a zis că se simte foarte prost pentru că trebuia sa trimit eu video fără să ceara el asta, si a zis ca nu o să mai vorbească cu mine niciodată dacă nu o fac si am primit block. Stiu ca poate o sa râdeți dar va rog sa nu mă luați la mișto in comentarii)
Acuma nu știu ce să fac ma simt foarte aiurea, ma gandesc mereu la el si îmi vine să îi scriu, poate am greșit.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Totul a fost foarte ciudat de la faza cu,, depinde cum te comporți''.
Comparatia ta cu o curva nu are niciun sens, dar în fine. Se vede de la sine cat de serios era din moment ce a inceput cu aberatii si ti-a dat si block, nu are vreun sens sa ii mai scrii, zici ca are 12 ani.

7 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Imi place cum gandesti. Pe scurt, nu ai gresit. Chiar daca ai fi gresit, desi nu ai facut o, din momentul in care a spus „ S-ar putea sa fim impreuna depinde cum te comporti ", era clar ca nu mai merita sa vorbesti cu el. Mi se pare foarte ciudat sa ceri un asemenea video fara un anume motiv si asa random. Cel mai probabil voia sa foloseasca acel videoclip intr-un scop anume sau sa rada de tine. Apoi, dupa ce a facut asta a incercat si sa faca o manipulare ieftina, block daca nu faci ce spune. Din fericire, in cazul asta nu pot sa iti reprosez nimic, treci peste si multumeste ti ca ai scapat de un gunoi. Spor

| Iulianaiuli78 explică (pentru Sekim):

Când am refuzat a zis : " doamne ferește ce mai aud, ești ciudată"

| Sekim a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Hmm, se va intampla in viata asta sa auzi asa ceva, am auzit si eu cuvantul asta nu demult. Acum, treci peste, sa ramana in block toata viata si bine de tine ca ai scapat rolling on the floor. Bafta

| relian a răspuns:

Iti vine sai scrii, dar ai spus ca tea blocat, asa ca nu-i mai scrii, odata ca nu poti, apoi ca nu se merita.Lasa baietii si pune mina pe carte, nu te mai gindi la frecat si alte chestii, pune si vezi-ti de scoala.

| VoidEternal a răspuns:

Jocuri de copii...

| darrio2007 a răspuns:

Copii imaturi.

| Iulianaiuli78 explică (pentru relian):

Ce școală mă? Că am terminat școala