| Morfina060 a întrebat:

Am o mica intrebare si as vrea sa aud si parerile voastre.Unul din idolii mei este The Jocker(personajul negativ din seria Batman) doar pentru comportamentul lui( in afara crimelor). Acest lucru ma poate face sa ma comport ca el incetul cu incentul fara a realiza ca nu e bine?

5 răspunsuri:
| SSWK a răspuns:

Doar de tine depinde cum te comporti.

| Andrew1UiteCevaNou a răspuns:

Genius, depinde de tine si de ce intelegi tu. De exemplu, daca iei de buna tot ce zice si ce face prin filme, logic ca incepi sa devii si tu oligo-schizo si toate care se ternine in ''-fren''. Si nu te inteleg, numai pentru ca baiatul de care iti place il are ca idol pe The Jocker, ca sa fii cu el nu trebuie neaparat sa-l ai si tu ca idol, understand? Pt ca sa fiti impreuna, nu inseamna sa aveti toate preocuparile la fel, ca altfel v-ati plictisi unul cu celalalt. Asa, daca aveti preocupari diferite, unu' mai vine cu ceva, altu' cu altceva si tot asa.

| Andrew1UiteCevaNou a răspuns:

Si nu mai intreba legat de problemele tale personale. Intreaba-ma pe mine, pentru ca iti sunt prietena si te cunosc, altii nu te cunosc si poate-ti spun prostii. Sau, na, daca n-ai incredere in mine sa-mi spui anumite chestii (cum am si vazut) spune-i cuiva din familie. Si chiar daca nu ma consideri ''prietena'' si doar o ''amica'', sa stii ca tot sunt aici oricand vei avea nevoie...

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Andrew1UiteCevaNou):

Uite aici o prietena adevarata!
Prietena adevarata, nu falsuri,, made in china,,

| Morfina060 explică (pentru hecamefrommetalland):

Asa este, dar se pare ca eu am realizat asta mai greu, n-am stiut sa apreciez o persoana la adevarata ei valoare iar apoi mi-a parut rau de deciziile luate...dar cum spun cei trecuti prin viata''din greseli invatam ''. Numai din cuvintele ''sa stii ca tot sunt aici oricand vei avea nevoie'' dupa toate cele intamplate iti dai seama ce persoana ai langa tine...si precum a si spus o fost acolo mereu cand am avut cu adevarat nevoie pentru a ma indruma pe drumul cel bun; a ma trezi la realitate atunci cand am avut cel mai mult nevoie de asta.