| ЖAngelOfLoveЖ a întrebat:

Am o nelamurire. Daca eu, ca fata, invit un baiat un in oras, e vreo problema? In sensul, ca as vrea sa fiu cu respectivul si nu stiu daca se cuvine asa ceva. Imi doresc sa nu fac vreo gafa..Va rog, daca ati putea sa ma ajutati?big grin dau fundita +vot happy.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio problemă, ba din contră pot spune că eşti curajoasă.Nu multe fete fac asta. Cele mai multe aşteaptă ca băiatul să le invite.Fii tu însuţi. Dacă te iubeşte trebuie să te iubească cum eşti tu.Nu te gândi la ce e mai rău şi nu încerca să fii falsă. Gândeşte-te că totul va merge bine. Dacă eşti tu însuţi totul va decurge bine deoarece băieţii apreciază sinceritatea la o fată.

Sper că te-am ajutat.Baftă!

3 răspunsuri:
| Destyny a răspuns:

Hei incearca sa ii dai de inteles ca vrei sa fi cu el, fa-l pe el sa te vrea pentru asta te poti folosi de o prietena.Atunci cand un baiat este invitat de o fata se sperie si se simte penibil. Nu stiu cum sa te ajum asa bine dar vorbeste cu un prieten sa te laude in fata lui sa afli parerea lui despre tine happy

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru Destyny):

Buna! Da, chiar se oferise o prietena sa ma ajute in aceasta privinta si stiu ca e super penibil ca o fata sa spuna asta si chiar nu stiu ce sa fac..cand o sa ies cu el, va fi alaturi o colega si o sa incerc sa o conving sa spuna lucruri dragute.mi-e foarte frica sa nu fac vreo gafasad.

| Destyny a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Nu ai ce gafa sa faci. Vorbeste cu ea si daca te blohezi sa te acopere ea