| AndreeaMarina87 a întrebat:

Buna TPU sad Am o problema. Am 14 ani, si am in clasa doar 3 colege cu care ma inteleg mai binisor... Faza e ca ele sunt curve straight face in adevaratul sens al cuvantului. Au iubiti mai maric u doua ani ca ele, le stiu toti profesorii ca umbla cu baieti si ca se saruta cu ei in fata scolii. Eu nu umblu cu baieti, nu pentru ca nu am cu cine, as avea. Dar ma simt mai bine singura... problema e urmatoarea. Ele ies in fiecare sfarsit de saptamana si afc gratar, se plimba, iar mie nu imi zic imic si nu ma invita la nimic. Azi s-au dus la Siret, cu inca vreo cativa baieti. Nu m-au intrebat daca vin si eu. Duminica viitoare se duc al una dintre ele acasa. Din nou, nu m-a invitat nimeni, asa ca nu am sa ma auto-invit sa le deranjez. De ce se comporta asa cu mine? una dintre ele a venit la inceputul anului scolar si mi-a cam luat locul. straight face La cine e problema? la mine? ca nu imi fac iubit si nu ma culc cu el pe sub poduri, spre deosebire de ele?

nu am cu cine altcineva sa stau. Restul fetelor sunt foarte fitoase. ajutati-ma va rog. Ma simt singura.cu parintii nu am o relatie prea buna. Niciodata nu m-am inteles cu ei. I-am zis azi mamei toate astea si a zis doar FA-TE SI TU CURVA DACA ASTA VREI, DAR NU IN CASA MEA. sad

dau funda. sad

7 răspunsuri:
| 93Silviu93 a răspuns:

Ai de cucu meu ce aud de la copii de 14 ani...

| AndreeaMarina87 explică (pentru 93Silviu93):

Nu stiu daca trebuie sa te mai miri. Sunt multi asa...

| TashaUhm a răspuns:

Restul fetelor sunt fitoase..si ce preferi sa ajungi si tu o panarama. o curva?
Ai verdewinking
Cauta-ti in d.ne iarta-ma alte fete mai cuminti. sau. daca tot vrei sa te invite si pe tine respectivele. te duci frumos la un colt de strada. sa porti o fusta scurta si in sutien. faci cu mana la masini. si te urci in masina aluia care opreste ii faci un or*l si sa vezi. ca o sa ajungi exact ca ele.winking

| AndreeaMarina87 explică (pentru TashaUhm):

Nu am zis ca vreau sa ajung ca ele. Da, sunt fitoase. De abia vorbesc cu restul. Sunt prea pline de ele... am intrebat simplu, de ce se comporta asa. Si atat. straight face

| Aiwendil a răspuns:

Cel mai bine e sa te muti din clasa.

| Virguliță a răspuns:

Caută pe la alte clase o fată cuminte, de treabă, ca tine și stai cu ea. Poate ai noroc și dai de mai multe de treabă. Nu mai sta cu de-alea că, cine știe, poate ajungi și tu așa.

| TashaUhm a răspuns (pentru AndreeaMarina87):

Hmm. asa au fost crescute?
Asta au vazut in anturaj?
Cat de greu poate fi sa-ti dai seama...raised eyebrows