Astfel de persoane ca cea pe care tu o prezinti vor atentie, asa ca ignor-o Cosmina. Incearca sa-ti vezi de lucrurile tale fara sa bagi inseama ce face, dar sa fii atenta intr-atat incat sa poti sa iei atitudine cand e cazul.
Orice ar fi, nu jigni pe nimeni. Fii superioara prin simplul fapt de a fi mai decenta si mai educata decat ceilalti.
Ai grija de tine. Sa ne tii la curent cu ce se mai intampla ^_^
Buna!
Spune-le celor de la FaceBook, ca acea poza este una cu tine si nu este pusa cu permisiunea ta.Sau semnaleaza poza ca si indecenta.
Totusi, incearca sa nu jignesti lumea.
Succes!
Multumesc dia:*,ai foarte mare dreptate. P.S. da-mi id tau si cate-va date despre tine(prenume, varsa, de unde esti) sa vb despre tema asta.:X chiar a functionat
Draga Cosmina, intotdeauna bunul simt, calmul si educatia au fost cele mai bune arme pe care cineva le-a putut avea. In momentul in care cineva iti vrea raul si tu ii acorzi atentie ripostant prin explicatii si metode de a te razbuna, nu faci decat sa il faci sa castige. E ca si cum ai vrea sa stingi un foc punand mai multe lemne pe foc ).
Va trebui sa inveti ca in lumea asta nu exista numai lume buna. Crede-ma, as fi vrut din tot sufletul ca totul sa fie bine si frumos, nimeni sa nu se certe, sa nu existe violenta, rautate...dar din pacate lumea nu e asa. Cand am mai crescut si am realizat asta am fost tare dezamamgita. Trebuie sa ai grija de tine. Iar avand grija de tine inseamna a-ti alege prietenii cu foarte mare atentie (poti sa ai si un singur prieten, atata timp cat acea persoana stii ca poti sa te increzi in ea 100% - in cazul meu, cea mai buna prietena a mea este mama mea). Unei persoane care cauta cearta, in momentul in care spune ceva despre tine e bine sa ii spui "Asa, si? " apoi sa ii intorci spatele pentru in 99% din cazuri, nu se merita sa intri in discutii neinteligente.
Ai incredere in tine ca poti trece peste orice situatie grea. Esti la varsta la care trebuie sa lupti pentru ce crezi si totul cu mare CALM si CAP Nu e lasa mai prejos de nimeni.
Poate ca scoala nu ti se pare un mediu tocmai placut si asta din cauza temelor, lecturilor foarte multe, dar crede-ma, am fost in situatia ta si m-am enervat si m-am apucat de invatat acum pot spune ca sunt stapana pe mine si increzatoare. O minte stralucita inseamna putere. Tine minte asta!
Ai grija de tine si inainte de toate, nu asculta toate lucrurile rele ce se spun despre tine. Multe vin din invidie sau ca cealalta persoana nu are nimic mai bun de facut sau poate ca e vorba de mandrie si un mod de a se da mare in fata celorlalti. In oricare din cazurile astea, zambeste si mergi mai departe. Mereu vor exista indivizi dintr-astia care nu stiu sa faca nimic mai mult. Fii tu mai desteapta alege sa fii asa!
Eu te pup dulce si sper sa tinem legatura. Daca mai ai nevoie vreodata de ceva, spune-mi. Voi incerca sa te ajut atat cat pot.
Dia
Iti multumec din suflet Dia,sunt convinsa ca ai dreptate,am incercat sa fiu indiferenta cu acea colega a mea dar.m-am lasat pagubasa,nu pot sa spun ca are note mai mici ca mine dar nici mai mari, de obicei asa se intampla sa fie o coincidenta dar uite, eu si mai multi colegi am ales de multi ani sa cumparam cadouri profesoarelor de 1 martie si acum a venit ea cu un catalog(oriflame) si i-a propus dirigintelui sa cumparam de la ea,unii au fost de acord,altii mai putin, a inceput sa nu mai vb. cu noi si tot ne barfea pana am inceput sa ii spunem mai multi colegi ca nu acceptam propunerea ei, tot ca ea a iesit ca nu a avut dirigintele timp sa se ocupe de noi.in sfarsit acum eu am lasat-o ca pe ea ca doar nu o fi foc, multumesc pentru sfat (lasa-mi te rog id tau si varsta.din astea.te rog, intru mai des pe mess decat pe TPU.)Cosmina.