Nu dețin Adevărul la tot în viața am trecut prin viata prin niște drumuri care nu le doresc nimănui și încă trec prin unele și niciodată nu ma considerat un om bun sunt doar un om cu greșeli și păcate ca ori și ce om nu exista om bun om rău exista intențile bune și rele dacă tu ca om alegi sa faci bine și sa nu faci râu asta spune multe despre tine ca și om toți suntem la fel în fața lui el ne cunoaște cu Adevărată și ne știe intențiile Adevărate ne știe Durerile Adevărate pe care le trăim în fiecare zi și noapte mulți dintre noi și nu spune nimic nu arătam nimic nu dețin Adevărul de de ce oamenii sunt ne loiali nu știu de ce mulți oamenii alge sa facă în cu buna voința și conștința altor oamenii nu le cunosc intențile și de ce fac asta nu le cunosc scopurile de a face rău oamenilor cu buna voința da știu sigur ca este ceva greșit sa faci rău cu bună voința și conștința și știu sigur ca față de el nimic nu scapă și este trecut cu vedere căci lui nu-i plac oamenii răi invidioși falși lacomi plini de ură cu intenți murdare oamenii falși care îi folosesc numele în rău toți oamenii ăștia cu intenți rele nu vor avea parte de viața și fericire căci ei singuri cu propille lor intenți își doresc răul altor oamenii și se bucura la necazul și probleme lor iar asta el le vede doar atâta pot sa spun
Buna.E normal sa dezvolti astfel de sentimente cand nu primesti afectiune si sustinere din partea celor dragi.De ce te jignesc? La familie nu poti sa renunti, nu ti-o alegi, dar la iubit da. Daca te ignora probabil nu are curajul si nici respectul necesar cat sa-ti spuna ca vrea sa incheiati relatia.Ce varsta ai?
Nevermind, mi-am amintit de tine.Esti prea mica pentru relatii.Ti-am mai zis ca vei sfarsi folosita de altii deoarece nu vei fi capabila sa recunosti persoanele toxice, tocmai fiindca acelasi mediu toxic il experimentezi acasa.Inteleg ca iti cauti alinare si afectiune in alta parte, dar iubitul tau actual nu ti le ofera.Plus ca e doar o joaca, nu este o relatie adevarata, matura, sanatoasa, in care ambele persoane sa se implice si sa se respecte. Asteapta pana mai cresti si ai 17-18 ani pentru o relatie.
Ai sunat la Telefonul copilului?
Nu mai simti pentru ca te-au atacat in diferite moduri si ti-ai format o bariera de protectie. Nu te mai deschizi catre ei ca sa nu te atace, de asta nu mai simti nici iubire. Incearca sa nu pui la inima jignirile si sa iti gasesti ceva interesant si placut de facut ca sa nu mai plangi dupa baiatul ala. Ignora-l si tu putin ca sa-i fie si lui dor de tine.
Ori care ar fi vârstă ori cât de conștient sa fi ori câte de rațional sa fi ori câte de inteligent sa fi cu inima nu te pui cu inima nu te joci cu inima nu ai limite și nici stop nu poți pune inima care iubește cu Adevărata nu are limită lipsa acelui om o vei simți ori care îți va fi vârstă lipsa omul pe care îl iubești cu Adevărată nu exista nu ai cum sa nu-i simți lipsa asa ca nu te aștepta ca toți săte înțeleagă cu Adevărată într-o lume falsa și acră plina de răutate și pe interes ține în inima ta totul nu-ți spune nimănui durerea și nici iubirea față de nimeni căci mulți abia aștepta săte judece și să-și bată joc nu face prostia să-ți deschizi inima ori și cui pentru ori și cine cel mai bine ar fi sa nu o deschizi Niciodată căci cineva intra acolo va face haos și nu sa fi bine nu o sa mai rămâne nimic din tine nu o sa mai ai liniște nu o sa poți fi un om normal deloc o sa fi praf și scrum atâta va mai rămâne din tine așa că mai bine puneți lacătul și aruncă cheia și dacă cine găsește cheia aruncă și lacătul
Dar de ce mereu pățesc asta? sunt un om bun ajut pe toată lumea ascult pe toată lumea dar pe mine nimeni m-am saturat chiar nu mai știu ce sa fac îmi simt inima distrusă
Când ajungi sa plătești cu propi viața în fața omului pe care îl iubești cu Adevărată uite asta este sa iubești cu Adevărată asta înseamnă să iubești cu Adevărată căci îți pui viața lui înainte vieți tale și asta arată și spune Adevărul ca moarte pentru tine pentru iubirea ce i-o porți în inima ta cu Adevărată este nimic iar când îți pui inima omul cel iubești cu Adevărată înaintea de orice chiar și de tine înseamnă ca iubești cu Adevărată căci iei totul asupra ta fără ca omul pe care îl iubești cu Adevărată sa nu pățească ceva tu îl iubești cu Adevărată
Noapte buna trebuie sa dorm mâine iar ma duc zombi la muncă)
Poate nu i-ai iubit si respectata niicodata, dar ti-ai dat seama abia acum.
ca dragostea pentru parinti si frati nu apare azi si maine dispare, aia o ai de cand esti mic si cu ea ramai pe viata, ca sunt in sufletul tau.
Iubitul tau este un necunoscut, care azi este maine nu mai este, astia se pot schimba ca pe sosete si nu merita sa pui prea mult suflet pentru ei.
Parintii si fratii in schimb, raman pe viata ai tai, ca nu-i poti alege si nici schimba, niciodata, ca sangele apa nu se poate face.
Eu cu fiecare ocazie numai bine am făcut dacă nu am putut face bine am trecut peste fără sa judec dar pe mine toți ma judeca vreau și eu sa simt putina iubire și alinare
Părinți care mi au spulberat fiecare vis …care ma jignesc mereu …i am iubit și ii respect dar …
Da dar nu Răspunde s-a uitat la mesaje azi dimineața a fost activ nu a răspuns.
Watap? Meseenger? cu ce vorbești cu el? De pe telefon?
Ai probleme? Depresie sau alte chestii d-astea? Și iubitul tău un nesimțit ce pot să spun.
Sa nu ma mai rănească ca eu îl iubesc enorm de mult as da orice sa fie el bine sa mi spună de ce nu vorbește cu mine
FesaLuca întreabă: