Nu dețin Adevărul la tot în viața am trecut prin viata prin niște drumuri care nu le doresc nimănui și încă trec prin unele și niciodată nu ma considerat un om bun sunt doar un om cu greșeli și păcate ca ori și ce om nu exista om bun om rău exista intențile bune și rele dacă tu ca om alegi sa faci bine și sa nu faci râu asta spune multe despre tine ca și om toți suntem la fel în fața lui el ne cunoaște cu Adevărată și ne știe intențiile Adevărate ne știe Durerile Adevărate pe care le trăim în fiecare zi și noapte mulți dintre noi și nu spune nimic nu arătam nimic nu dețin Adevărul de de ce oamenii sunt ne loiali nu știu de ce mulți oamenii alge sa facă în cu buna voința și conștința altor oamenii nu le cunosc intențile și de ce fac asta nu le cunosc scopurile de a face rău oamenilor cu buna voința da știu sigur ca este ceva greșit sa faci rău cu bună voința și conștința și știu sigur ca față de el nimic nu scapă și este trecut cu vedere căci lui nu-i plac oamenii răi invidioși falși lacomi plini de ură cu intenți murdare oamenii falși care îi folosesc numele în rău toți oamenii ăștia cu intenți rele nu vor avea parte de viața și fericire căci ei singuri cu propille lor intenți își doresc răul altor oamenii și se bucura la necazul și probleme lor iar asta el le vede doar atâta pot sa spun
Este cu*var umbla cu mai multe ai grija și nu fi inconștientă și prostă să-și bata joc de tine cum plăcile lui murdare nu ști ce intenți are nu ști ce manipulări are nu ști cum te ia și te face sai caz în mâini și așa se joca cu viața ta cu inima ta și te folosește cum vrea el după ai enorm de mare grija și te rog eu cu toată inima niciodată sa nu mai faci prostia aia cu trenul niciodată în viața ta
Bagă bine bine de tot la cap ce-ți spun și ce-ți explic și ce-ți zic și scriu aicia.
Când lui om nu-i pasă de tine nu o face cu intenție și tu ce o face? Cu ne păsare Adevărată. Și dacă vede ca însiști ști ce urmeză? Sa devi o rezervă ști ce zice? Ști ce spune? Lasă-o acolo Lasă- l acolo poate într-o zi voi avea nevoie de el de ia ai înțeles cum este "omul" fals? Mulți foarte mulți exacta așa sunt și nu le pasă un singur gram de tine tear și scuipa și tear bate dacă ar știe ca deține puterea aia mulți sunt îngeri la față până îți intră subt piele până îți intră în sânge și îți câștiga încrederea și atunci când vede ca ești pe mâinile lor ști ce fac cu tine? Te dau de pământ la propriu și figurat de ști cum ajungi? Nu-ți deschide inima oricui nu-ți pune încrederea Adevărată în ori și cine. Eu nu vreau sa fi o fata folosita și să-și bata alți joc de tine sate aducă în patul lor și să facă cu tine tot ce au în mintea lot bolnavă și infectă plina de gânduri pline de intenți sexuale miskine și infecte ai mare mare mare mare grija de tot mulți foarte mulți nu sunt ceaia ce pare ceaia ce vezi ceia ce auzi din gura lor și din vorbele lor au enorm de multe intenți ascunse nu ști nu ai de unde sa ști ce se ascunde în mintea acelui om dacă nu ești în inima lui cu Adevărat căci unui om dacă îi pasă de tine cu Adevărat și dacă i-ai face cel mai mare rău și ar știe 10000000%%%%% totul și Adevărul tot îi va păsa de tine cu Adevărat poți tu să-l gonești și de la 10000 de uși și 100000 de bărbați și femeie acel om tot o săte iubescă cu Adevărată tot o sa vrea săte audă săte vadă sa știe ca ești bine... Nu știu niciodată nu am avut puterea sa înțeleg nu am puterea în gândire mea în mentalitate în felul meu de a fi asa cum sunt eu nu am puterea asta pur și simplu sa știu sa înțeleg de ce oamenii aleg sa facă rău și cei face atâta de dornici atâta sa vrea să-și dorească atâta de mult cu toată intenția și inima lor sa vrea sa-i faca unui om rău nu știu poate ca este ceva ce eu nu am capacitatea asta în gândire în mentalitatea mea poate ca sunt un om limita sa înțeleg de ce mulți oamenii aleg sa facă rău cu buna voința și conștința altui om știind ca pentru acel om însemni totul și ești totul am vrut să-ți scriu asta cu toată inima mea și tot sufletul meu și asa cum sunt eu ca să vezi și să-ți dai seama cât știu și eu și în dau seama de un om rău ce este el cu Adevărat de omul cu Adevărată rău și cu fel și fel de intenți bolnave și murdare vreau ca să înțelegi ca nu ai nicio șansă să faci o familie Adevărată cu asa oamenii o sa fi dor un obiect pentru ei și atâta te vor folosi când vor ei și au ei plăcere și timp pentru tine atâta restul nu cred nu te aștepta ca să-le pese cu Adevărată de tine oamenii sa inrăiesc și tot mai răi devin nu-ți deschide inima cu Adevărată la ori și cine și ori cui nu le pasa nu o sale pese niciodată cu Adevărat ai mare mare enorm de mare grija în mâinile cu îți pui inima în mâinile cu îți pui încredrea în cine te bazezi cu Adevărată și ști ca ar sări și un foc cu Adevărată pentru tine de viu și ar muri pentru tine cu Adevărat.
Nu te mai lua ducă Avocado ala ca rupe KFS în doua și mai are și poza cu suși o arde pe Veganul cu pestele fugu și orezul
Eu țiam zis totul din toată inima mea dacă am vreo intenție ascunsă și ceva de rău față de orice om de pe fața pământului asta sa dea Dumnezeu de azi în colo sa nu prind ziua de mâine sa nu am parte de nimic în viata dacă eu îmi doresc răul cuiva sau la cineva și îi port ura sau ceva mic de tot de rău la cineva
Pana la ura esti doar un copil rebel, odata ce ai doar 14 anisori si nu vrei sa asculti de parinti.
Iubiti la 14 ani?
Tu pe ce lume traiesti?
De cand copilasii mici au iubiti?
Asculta mai de parintii tai, ca esti mult prea mica sa ai iubiti si sa faci ce vrei tu, de capul tau. Vai de maiculita ta cu mentalitatea asta.
Îți mulțumesc pentru sfat deja e o săptămâna de când nu a răspuns nu mai știu ce sa fac in continu plâng.
Te cred cu Adevărat Dumnezeu îmi este martor la tot ce țiam zis țiam spus și țiam scris îți înțeleg durerea și știu cum ești și nopțile și zilele îmi dau seama de tot ai răbdare o sa fie bine rogăte la Dumnezeu sa facă o minune căci el este singurul care ne poate ajuta doar el el ne știe pe toți pe fiecare în parte fiecare om în parte ce se ascunde în inima lui în intențile lui în gândurile lui în tot ce face omul ăla și Dumnezeul după inima lui vede și știe și da și ajuta ca știe ce inima ai cu Adevărat eu nu ma joc aicia și nici cu numele lui și cu el nu ma joc mar face una cu pământul eu am frica de el ca știu ca oameni ne sinceri cu Adevărat oameni falși și care vor rău la alți oamenii și se bucur la necazul lor ăia crede-mă zile bune pe lumea asta nu vor vor vedea și nici trăi de asta fa bine și o sa fie bine fa bine și chiar de ai de pierdut Lasăi sate judece lasăi sate credea ce vor ei într-o zi o să-și de seama dacă își vor da seama.
Știu și eu sunt credincioasa îl iubesc pe Dumnezeu in fiecare zi și noapte ma rog sa mi l adică înapoi nu pot trai fără el voi înnebuni crede ma încontinuu plâng
Dumnezeu cunoaște omul știe omul foarte foarte bine știe ce zace în el în inima lui în mintea lui în gândurile lui în intențile lui căci îl știe tu păstreazăți inima curată nu te înhăitat cu oamenii care caută probleme și atenție din partea celor care distruge vieți Ai doar încrede cu Adevărată în el și ai sa vezi ca o sa fie bine eu ma pun sa dorm căci azi am avut o zi la munca puțină încărcată m-am trezit sa beau apă am să-ți răspund mâine dacă îmi mai scris ceva nopate bună ai grija de tine și inima păstreazăți inima curata și sufleul curat orice ar fi nu te vinde pentru nimic în lumea asta și pământul ăsta
Dacă ți-e țise face o ne dreptate în viață ne dreoatea aia multă timp se va învârte în jurul lor mult timp va da talcoare pe lângă ei exact ca în cerc... El vede El aude El știe El cunoaște Să nu ai Impresia ca pe El poate vreun om de pe fața pământului ăstuia îl poate minți îl poate păcăli sau alte metode crezând căl poate Iert de la acel păcat și rău făcut lui să ști foarte bine că nu-i plac oamenii răi oamenii mincinoși oamenii falși oamenii cu intenți foarte rele și murdare căci tot răul acestor oamenii făcut un jurul lor multă vremea va da tâlcuire în jurul lor multă vreme se va tine în jurul lor multă vreme se va plimba păcate lor greșelile lor ei se pot minți cât doresc ei și sa aiba toată impresia din lume că răul și păcătul făcut cu intenție și bună voință îi va lăsa fără multe în Viață crede-mă tu păstreazăți inima curată păstreazăți sufletul curat nu ți-l murdărie și nici pe altul nu-i lăsa Sațil murdărească cu fel și fel de intenți murdare fi omul cu inima bună ca nu o sa ai nimic de pierdut ai sa vezi o sa vezi
FesaLuca întreabă: