| VasileMoldova a întrebat:

Am o valiza si am uitat codul de deschidere. Are un cod din 3 cifre dar l-am uitat. Cine ma poate ajuta ce sa fac in acest caz?

Răspuns Câştigător
| valy7131 a răspuns:

Pai daca ai uitat acel cod poti incerca urmatoarele 2 lucruri
1.Stai foarte bine si te gandesti la acel cod si ti-l vei aminti
2.Te poti apuca introducand orice cod posibil nu este greu daca este din 3 litere
SUCCES daca ti-am fost de folos astept funtita

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Alocă-ți la un moment dat niște timp liber și fă combinațiile pe rând de la 000 la 999.
Nu sunt decât o mie de combinații de realizat. Dacă ai mână fină termini repede. Baftă! (vezi dacă servieta merită efortul)

Bula
| Bula a răspuns:

Spargi incuietoarea cu ciocan si dalta, eventual cu un flex.
La urma arunci valiza.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

De valiza ai nevoie; sau de continutul valizei? incearca cu flexul (polizor-unghiular)

| ziftode a răspuns:

Si eu
si am pus cod, pe care NU l-am uitat, dar, cand am incercat sa il deschid am tinut apasat cum nu trebuie, cod de calitate proasta si s-a schimbat codul (odata ce stii codul poti sa pui ce cod vrei tu, dar sistemul care nu ar trebui sa mearga cand e incuiat, a... mers)

mi-a luat 30minute sa fac cam 80% din toate codurile posibile pana s-a deschis

| VasileMoldova explică (pentru sierra1):

Dupa ce m-am gandit mai mult mi-am amintit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru valy7131):

Nu vreau sa te contrazic dar nu cred ca e asa usor sa iti spun si de ce: daca facem un simplu calcul matematic avem :9(variante pentru prima cifra deoarece nu poate fi 0)*10*10(pentru ca restul cifrelor pot fi de la 0-9=>10 cifre) si ne da 900 de variante posibile.
Asa ca nu stiu daca asta ar fi o varianta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt sunt 1000 pentru ca prima cifra poate fi luata si 0 happy

| Laura a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai asasinat biata matematică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Laura):

Stiu, sunt varza dar macar am incercat?