Ai 2 variante.
Ori te impui si le demonstrezi celorlalti ca esti o persoana mult mai buna decat vor fi ei vreodata, ori ii lasi cu treburile lor si nu mai pui la inima ce spun toti prostii.Romania, din pacate, a devenit o tara in care nici copiii nu-si mai zambesc cu-adevarat asa ca n-ai de ce sa te ascunzi. Nu esti tu de vina, ci ei.
Daca nu vrei sa lupti pentru imaginea ta in fata celorlalti, alege-ti un/o prieten /prietena care sa iti fie foarte apropiat/apropiata care te intelege.
Gandeste-te ca mereu va exista minim o persoana care iti vrea raul si nu poti face mare lucru ca sa o schimbi.
Te pot ajuta doar daca vorbim mai mult, asa aici printr-un raspuns nu am cum sa te ajut. Id meu daca vrei Cryss.cryss32.
Deci cand am citit ce ai scris tu parca ma regasesc pe mine si mie mi se intampla toate chestiile astea. nu stiu ce sfat ti-as putea sa iti dau dar cam suntem in aceeasi situatie. daca vrei sa vb cu mine sau nu stiu imi poti lasa id-ul tau de mess in privat Mi-ar placea sa vorbesc cu o persoana care trece prin acelasi lucru ca mine...
LisaJulie întreabă: