Domnie sfinte in ce mileniu traiesti?
Doar glumeam. Apropo, cati ani ai?
Ok, lasa asta.
Deci:
-Nu posta poze indecente.
-Scrie cat mai corect posibil(nu suferi de sindromul K(in loc de "ca") si y in loc de i. Nu face greseli gramaticale.
-Gandeste-te inainte la ce ar spune prietenii tai despre tine daca ai posta un anumit lucru.
-Cu cat ai lista de prieteni mai mare, cu atat esti mai popular.Alege totusi oameni cu capul pe umeri. Nu vrei sa ai borfasi si manelisti(acum depinde in ce grup social te aflii) ca prieteni.
-Fi sigura ca nu dai LIKE la prostii fiindca unele site-uri posteaza pentru tine anumite lucruri(glume, povesti si alte prostii in numele tau).
-Nu sta toata ziua pe facebook. Oamenii care fac asta isi neaga viata reala. E chiar trist...
Pune-ti o poza care sa te caracterizeze.
Mult noroc!
*scuza-mi curiozitatea dar nu uita sa raspunzi la intrebarile de mai sus*.
Stiu ca e ciudat, dar am 14...atat nu mai zic nimic . Te rog, nu ma judeca...
Ne-ah..si eu tot atunci mi l-am facut. Mie nu-mi placea inainte(nu-mi place nici acum) dar atunci mi-am facut contul.
Daca ai sti cat de usurata sunt...de la mine din clasa sunt care au deja de aproximativ 3 ani
Si acum cum sunt? Ce note au? Nu o sa scrie cumva anul viitor la examen cu k si cu y?
Stai linistit...sunt destepti Pacat ca majoritatea pun pret pe alte lucruri
Deci eu Miam făcut contul de Facebook de 3 ani si am note foarte bune la școala.
Te sfatuiesc sa :
Scrii cat mai corect.
Sa-ti pui numele real sau o mica prescurtare de la nume ( sau porecla)
Poze cat mai decente ( daca vrei poti pune dezbracata dar o sa apaari pe diferite pagini..gen " Pitipoance si cocalari"
Poti activa diferite setari. cum ar fi :
pozele( poti face ca doar prietenii sa aiba acces la ele)
Daca stii ca ai "dusmani" ii poti cauta pentru a le da blocc.
Si ar fi bine sa dai accept doar celor pe care ii cunosti.
Succes. :**