Ceea ce nu intelegi tu, este faptul ca in Romania, nu exista "pensie de handicap"! Exista "pensie de invaliditate"(de gradul 1, 2 si 3) si exista "indemnizatie de handicap"(pentru handicap grav, accentuat si mediu).
*O persoana cu un handicap grav sau accentuat CARE ARE SI CALITATEA DE PENSIONAR DE INVALIDITATE de gradul 1 sau 2 NU are drept de munca deoarece are capacitatea de munca pierduta in totalitate.
*O persoana cu handicap grav, accentuat, mediu dar care NU are calitatea de pensionar de invaliditate de gradul 1 sau 2, poate sa se angajeze fara a-si pierde indemnizatia de handicap si alte facilitati acordate in baza Legii nr.448/2006.
Sunt sigur ca o sa ii foloseasca sfatul tau, cu sfatu acesta care l-ai dat, direct in locu lu base ajunge. Termina cu corectatu domnisoara japita, pardon jartea, adica jardea.Ma rog, chestia e ca nu trebuie sa te arunci tu in figuri ca stii si etc, femeia a scris o intrebare, nu se asteapta la raspunsu tau ca sa o corectezi. Daca vroia asta, se ducea la un curs de limba romana.
Mr. personalitate, oare cine-i cel mai frumos din tara? ( intrebi tu pe frumoasa oglinjoara ). Sunt baiat ba Liviule... Jardea nici nu mai explic si ca e nume ironic. Mai Liviule, cat ti-a luat sa scrii corect textul asta? Cred ca ai cautat in caietul de clasa a III-a pana ti s-a facut rau. Apropo, daca tu chiar ai chef de cuvinte gen "corectatu" " " pune si tu apostrof : corectatu'. Gasesc greseli in orice rahat de pe strada, le corectez ca sa nu fie domnisoara nedumerita cand va da in Franta, Italia o dictare. Acolo la angajare se da o dictare, daca nu scrii corect, zbori in suturi. Esti considerat agramat. Astea-s niste greseli marunte dar vor conta in viitor. Daca tu cumva imi mai raspunzi dupa chestia asta eu o sa tac. Noapte buna si o viata cat mai "castigatoare" "Campionule Al Zilei De Azi".
Esti un mare trist.A pus o intrebare, are o problema, putin ii pasa in momentele astea ca nu pune un., ' sau paranteze patrate sau ). Dar tu te habar nu ai cum e sa ai probleme.Tu du-te'n franta acolo sa te angajezi Si cand o sa sara francezi cu 'gipsi in sus si in jos ' sa vi in Romania
Mindfulness întreabă: