| Mairead a întrebat:

am si eu nevoie de niste sfaturi din partea voastra daca aveti placerea.Am varsta de 25 de ani si nu am lucrat niciodata datorita la niste probleme de sanatate pe care le am,probleme cu hipofiza,glandele suprarenale acestea care sunt legate de efort,stres. am fost si cocolosita de parintii,ca nu am voie ca daca mi dau organismul peste cap,si mie mi sa intiparit asta in cap,insa cand m-am dus la un control la endocrinologa mea am intrebat-o si mi-a zis ca normal e sa muncesc,nu e problema,iau o doza mai mare din pastilele pe care le iau. Nu duc lipsa de banii, deoarece am o pensie de urmas dupa tata si de boala, insa m-am saturat.M-am saturat sa stau acasa sa fac acelasi lucru.Si as avea unde sa lucrez, la un supermarket unde si prietenul meu lucreaza.Am zis sa treaca sarbatorile si anul care vine vreau sa schimb monotonia. Va multumesc pentru ascultare

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si noi cu ce te putem ajuta? bravo tie ca vrei sa muncesti

| neutrino a răspuns:

Ce fel de pensie de boala ai?

| Mairead explică (pentru neutrino):

De urmas, de pe urma tatalui meu decedat, si diagnosticului meu. Dar cand o sa lucrez, nu o sa mai beneficiez de ea

| neutrino a răspuns (pentru Mairead):

Te-am intrebat de pensia de boala, nu de cea de urmas.

| Mairead explică (pentru neutrino):

Datorita diagnosticului meu dobandit la nastere, e pensie de handicap

| neutrino a răspuns (pentru Mairead):

Ce grad, si cat este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gramatica... "nu am lucrat niciodata datorita la niste probleme"... "Nu duc lipsa de banii, deoarece".

| Mairead explică:

Site Toti pentru unu! nu din pacate, toti pentru a judeca! va multumesc oricum

| alessia5158 a răspuns (pentru Mairead):

Ceea ce nu intelegi tu, este faptul ca in Romania, nu exista "pensie de handicap"! Exista "pensie de invaliditate"(de gradul 1, 2 si 3) si exista "indemnizatie de handicap"(pentru handicap grav, accentuat si mediu).

*O persoana cu un handicap grav sau accentuat CARE ARE SI CALITATEA DE PENSIONAR DE INVALIDITATE de gradul 1 sau 2 NU are drept de munca deoarece are capacitatea de munca pierduta in totalitate.
*O persoana cu handicap grav, accentuat, mediu dar care NU are calitatea de pensionar de invaliditate de gradul 1 sau 2, poate sa se angajeze fara a-si pierde indemnizatia de handicap si alte facilitati acordate in baza Legii nr.448/2006.

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt sigur ca o sa ii foloseasca sfatul tau, cu sfatu acesta care l-ai dat, direct in locu lu base ajunge. Termina cu corectatu domnisoara japita, pardon jartea, adica jardea.Ma rog, chestia e ca nu trebuie sa te arunci tu in figuri ca stii si etc, femeia a scris o intrebare, nu se asteapta la raspunsu tau ca sa o corectezi. Daca vroia asta, se ducea la un curs de limba romana.

| William a răspuns:

Cu placere.

| mgtow a răspuns:

Bagate pe interes nu mai astepta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu):

Mr. personalitate, oare cine-i cel mai frumos din tara? ( intrebi tu pe frumoasa oglinjoara ). Sunt baiat ba Liviule... Jardea nici nu mai explic si ca e nume ironic. Mai Liviule, cat ti-a luat sa scrii corect textul asta? Cred ca ai cautat in caietul de clasa a III-a pana ti s-a facut rau. Apropo, daca tu chiar ai chef de cuvinte gen "corectatu" " " pune si tu apostrof : corectatu'. Gasesc greseli in orice rahat de pe strada, le corectez ca sa nu fie domnisoara nedumerita cand va da in Franta, Italia o dictare. Acolo la angajare se da o dictare, daca nu scrii corect, zbori in suturi. Esti considerat agramat. Astea-s niste greseli marunte dar vor conta in viitor. Daca tu cumva imi mai raspunzi dupa chestia asta eu o sa tac. Noapte buna si o viata cat mai "castigatoare" "Campionule Al Zilei De Azi".

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti un mare trist.A pus o intrebare, are o problema, putin ii pasa in momentele astea ca nu pune un., ' sau paranteze patrate sau ). Dar tu te habar nu ai cum e sa ai probleme.Tu du-te'n franta acolo sa te angajezi happy Si cand o sa sara francezi cu 'gipsi in sus si in jos ' sa vi in Romania happy