| cristi28george a întrebat:

am si eu o placuta de 4 gb rami kingstone, si mai mi-am luat o placuta de 4 gb, in total am 8 gb rami.
credeti ca imi va merge pc-ul mai bine daca am 8 gb rami?
uni mi-au zis ca am dat banii de pomana, eu nu prea ma pricep la pc-uri si vreau sa stiu daca ajuta cei 4 gb in +?!
dau funda!

Răspuns Câştigător
| AdrianMMM a răspuns:

Pentru a merge optim, un pc are nevoie de 2 GB RAM, pentru a merge perfect este suficient 4GB RAM. Depinde in ce domeniu folosesti computerul, daca il folosesti pentru gaming(jocuri noi : NFS THE RUN, BATTLEFIELD 3, GTA 4), nu ai dat banii de pomana, daca il folosesti pentru a edita video, asculta muzica, etc. in acelasi timp, iarasi nu ai dat banii de pomana, dar daca il folosesti pentru navigare pe internet, si pentru jocuri care nu cer foarte multa memorie ram : NFS MW 2005, GTA SA, etc. AI DAT BANII DE POMANA!
Si acum FUNDA! laughing

7 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Nu prea o sa te ajute cu mult. Majoritatea jocurilor folosesc 2-4 gb ram maxim.

| CinevaNou a răspuns (pentru CinevaNou):

Ps: singurul joc care stiu ca poate folosi peste 4 gb ram este crysis.

| JustSolutions a răspuns:

Degeaba ai 4 gb ram daca ai doar 250 mb la placa video si oricum sunt sigur ca la jocuri o sa ai o calitate high in rest este foarte posibil sa iti fortezi pc ul

| cristi28george explică (pentru JustSolutions):

Am placa video nVIDIA gtx 560winking
si procesor i3 3220
stima!

| JustSolutions a răspuns (pentru cristi28george):

Nu mi-ai zis asta si in plus nu inteleg ultimul cuvant ai spus stima sau stii ma

| cristi28george explică (pentru JustSolutions):

Acum am procesor i5 4430, si am spus stima, adica ti-am multumit ca mi-ai raspuns la intrebare

| JustSolutions a răspuns (pentru cristi28george):

Ok oricum eu doar am incercat sa te ajut