| milckey16 a întrebat:

Am visat ca eram mai multi intr-un grup si mergeam si am ajuns intr-un parc.Si cand sa ma intorc vad o mireasa.A vrut sa isi arunce buchetul si un baiat a dat sa il prinda ( la prins) si dupa parca imi amintesc ca buchetul era plin de noroi si cazuse pe jos ( afara ploua si era plin de namol pe jos) si erau toti trandafirii murdari. Ce inseamna....stiu ca e de rau, dar ce inseamna mai exact?
P.S. Scuzati categoria

Răspuns Câştigător
| LiviuAlan a răspuns:

Nu crede in folclor! Studiez visele de ceva timp si sunt destul de priceput. Asta e ce pot sa iti spun: fiecare personaj din vise reprezinta o anumita parte a subconstientului. Mireasa probabil inseamna dragoste. Probabil subconstientul tau incearca sa iti spuna ca a venit timpul sa faci o miscare. Placi pe cineva? Pentru ca: baiatul care a prins buchetul ar fi veselia. Probabil subconstientul tau incearca sa iti spuna ca faci o miscare buna daca vorbesti cu acel cineva. Desigur mireasa mai poate insemna angajament. Se poate ca subconstientul tau sa iti spuna ca trebuie sa termini un angajament pe care l-ai inceput si ca daca il termini vei fi vesela. Si pe urma: schimbarea vremii, buchetul care cade, aici intervii tu. Constientului tau ii e frica sa faca acel angajament sau ii e frica sa isi arate sentimentele. Daca e vorba de un baiat, du-te dupa el! Daca e vorba de un angajament rezolva-l! Visul iti spune ca nu trebuie sa iti fie frica sa faci acel lucru. Ca tie iti e frica din nimic si ca de fapt nu trebuie. Gandeste-te la ce ar fi acel angajament.

Vad ca esti membru senior: daca mai ai nevoie de ajutor(studiez visele de foarte mult timp si sunt extrem de priceput in multe domenii) da-mi un PM si mai vorbim. Sau lasa-mi ID-ul daca te increzi intr-un strain. big grin See ya!

| milckey16 explică (pentru LiviuAlan):

Multumesc mult ....chiar ai zis ce trebuie! happy

| LiviuAlan a răspuns (pentru milckey16):

Sunt fericit sa ajut!

| LiviuAlan a răspuns (pentru milckey16):

Daca vrei, lasa-mi un PM cu mail-ul daca mai ai astfel de vise. Si vorbim acolo.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| kx123 a răspuns:

Din cate stiu, daca visezi o nunta s.a.m.d. cineva va murii. Dar nu te teme, nu mereu se adeveresc aceste lucruri.

| Adriana a răspuns:

Buna! iti spun din propria experienta ca atunci cand visezi mireasa nu-i bine, in general auzi de moartea cuiva iar noroiul si vremea ploioasa la fel...inseamna necaz, suparare, lacrimi.

| Roby_2289 a răspuns:

Ai belit salamul...Inseamna ca vei muri grasa si singura impreuna cu 70 de pisici