Nu crede in folclor! Studiez visele de ceva timp si sunt destul de priceput. Asta e ce pot sa iti spun: fiecare personaj din vise reprezinta o anumita parte a subconstientului. Mireasa probabil inseamna dragoste. Probabil subconstientul tau incearca sa iti spuna ca a venit timpul sa faci o miscare. Placi pe cineva? Pentru ca: baiatul care a prins buchetul ar fi veselia. Probabil subconstientul tau incearca sa iti spuna ca faci o miscare buna daca vorbesti cu acel cineva. Desigur mireasa mai poate insemna angajament. Se poate ca subconstientul tau sa iti spuna ca trebuie sa termini un angajament pe care l-ai inceput si ca daca il termini vei fi vesela. Si pe urma: schimbarea vremii, buchetul care cade, aici intervii tu. Constientului tau ii e frica sa faca acel angajament sau ii e frica sa isi arate sentimentele. Daca e vorba de un baiat, du-te dupa el! Daca e vorba de un angajament rezolva-l! Visul iti spune ca nu trebuie sa iti fie frica sa faci acel lucru. Ca tie iti e frica din nimic si ca de fapt nu trebuie. Gandeste-te la ce ar fi acel angajament.
Vad ca esti membru senior: daca mai ai nevoie de ajutor(studiez visele de foarte mult timp si sunt extrem de priceput in multe domenii) da-mi un PM si mai vorbim. Sau lasa-mi ID-ul daca te increzi intr-un strain. See ya!
Buna! iti spun din propria experienta ca atunci cand visezi mireasa nu-i bine, in general auzi de moartea cuiva iar noroiul si vremea ploioasa la fel...inseamna necaz, suparare, lacrimi.
Ai belit salamul...Inseamna ca vei muri grasa si singura impreuna cu 70 de pisici
Din cate stiu, daca visezi o nunta s.a.m.d. cineva va murii. Dar nu te teme, nu mereu se adeveresc aceste lucruri.