Cine a incrcat sa treaca si cum a ajuns in China?
Daca vorbim despre marea Chukchi, atunci poti ajunge din Siberia in Alaska.
Mare se numeste Chukchi
Chukotka e o peninsula...
si probabil ca poti trece, dar la fel de probabil sa te prinda paza de coasta. americanii nu prea se joaca cu granitele lor
Da stiu insa tiganii nu stiu ce e aia frica merg sa fura si cam de aceea trec granita asa
Cati tigani ai vazut tu care sa treaca din Siberia in Alaska? lool
Daca gasesc linkul ti-l dau sa vezi. Uite...
https://stirileprotv.ro/......sinii.html Din Craiova
Unde scrie ca au trecut prin Rusia? tu confunzi Mexic cu Rusia, pe la scoala banui ca nu ai trecut mai deloc.
Am vazut si eu tigani aici pentru prima data, tigani romani, de fapt erau 2 tiganci cu ceva copii.Au venit aici sa fure si sa cerseasca, doar ca la furat daca esti vazut nu ai scapare, America nu-i UE, aici nu ai unde fugi, politia vine in 5 minjute, esti inconjurat din toate partile, tiganii au cam luat tapa venind aici
Ce am inteles de la o romanca care strange bagaje sa le trimita in RO tiganii fura haine si ceo mai fura, apoi le trimit in RO sa fie vandute.Dar si haine e cam greu sa furi, iar daca politia amereicana a ajuns deja in RO e clara.Sai stranga pe toti, pusi pe un vapor si scufundati in larg cam asa ar trebuie sa se procedeze.
Oricum America nu-i pentru tigani, nu au nici o sansa aici, traiesc chinuiti vai mama lor, or sa plece singuri in alte parti cand n-o sa mai poata fura, ori cand sor pune astia calare pe ei.
Ss74jfv întreabă: