| AlexAL275 a întrebat:

Aș dori și eu să primesc din partea voastră răspunsul la următoarea întrebare: Este permis să mănânci orice dimineața?

19 răspunsuri:
| Kevinn2000 a răspuns:

Este permis să mănânci orice, nu primești amendă și nici nu te bagă la închisoare, dar nu este sănătos să mănânci orice, și nu numai dimineața.

| CosminCD a răspuns:

Depinde de stilul tău de viață.

| AlexAL275 explică (pentru Kevinn2000):

Mă refer la dulciuri și prăjeli. Am voie dimineața?

| Catrice a răspuns:

Dacă nu-ți pasa de sănătate, poți manca orice la orice oră din zi sau noapte.

| Bondarel99 a răspuns:

Orice care nu iti face rau. De ex eu nu pot sa mananc fructe acrisoare pentru ca pur si simplu imi creeaza un disconfort. Nici daca mananc mancare grea gen sarmale nu ma simt mai bine. Deci tu poti manca orice atata timp cat iti prieste si te satura.

| Violleta2022 a răspuns:

Idal este sa mananci mic dejun sanatos, fara dulciuri si prajeli.
Un ceai, un sandwich cu branza si rosii, ori cu salata verde, ridichi, 1-2 felii de salam, parizer sau ham degresat, un ou fiert, un pateu cu paine, o cana de lapte cu cacao sau simpla.
Dulciurile nu au ce cauta la micul dejun!

| Bondarel99 a răspuns (pentru Violleta2022):

Dulciurile si prajelile nu au ce cauta la micul dejun dar mezelurile si pateul au voie, nu?

| mgtow a răspuns:

Sa nu mananci gem cu lapte sau cozonac gol cu ceai-lapte ca te da peste cap si iti vei blestema zilele. Ideal e paine putin prajita nu mult cu ulei de masline si o cana de ceai fara zahar.

| Dinustok a răspuns (pentru Kevinn2000):

Ciorba si tocanita.

| Dinustok a răspuns (pentru Catrice):

Dimineata e bine sa mananci bine. Nu cafele nu ceaiuri. Mai intai bei un pahar mare cu apa calduta si apoi mananci bine. Cand te apuci de munca e bine sa ai burta plina. Seara mananci mai putin.

| Dinustok a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai cacao cu lapte nu e dulce? rolling on the floor Exclus mezeluri si pateuri pentru ca sunt mizerii pline cu chimicale.

| Dinustok a răspuns (pentru mgtow):

Uleiul de masline e falsificat.

| Catrice a răspuns (pentru Dinustok):

Burta plina, dar nu cu orice. Sunt diverse alimente pe care stomacul/sistemul digestiv al unora nu le poate digera cum trebuie. Eu pot sa mănânc anumite mâncăruri dimineața cărora altcuiva ii dau dureri de stomac sau stari de greață.

| Kevinn2000 a răspuns (pentru AlexAL275):

Ai voie, dar nu e tocmai sănătos să mănânci dulciuri și prăjeli.
Dacă mănânci rar, mai merge, dar nu în fiecare zi.

| Kevinn2000 a răspuns (pentru Dinustok):

Ce?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dinustok):

De ce ar fi cacao cu lapte dulce?
Am mentionat eu undeva sa pui zahar in ele?

Tu bei laptele cu cacao fara sa pui zahar sau miere? rolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dinustok):

Da, eu si alte cateva milioane bem lapte cu cacao fara zahar sau miere.
Doar unii copilasi mici, care nu stiu ca se poate si fara zahar, nu incerca niciodata.

N-am zis ca nu se poate.