| Goodman125 a întrebat:

Buna TPU, as vrea răspunsuri serioase nu în bătaie de joc. Sunt un băiat mai cuminte și la locul meu de fel, ideea e că mulți tâmpiți mi-au aflat slăbiciunea că a văzut că nu am tupeu și că sunt neajutorat și nu am pe nimeni. Eu m-am saturat sa fiu singur și neajutorat când dau de greu nu am la cine apela și chestia asta mă macină! Eu as vrea sa intru într-un cerc din asta de băieți cu care sa mă înțeleg și să mă ajute la greu, ce este de făcut aici, unde îi găsesc, prin ce locuri? Pe Facebook am incercat dar în zadar, nu mai apelez la treabă cu rețelele de socializare, e fara succes! Ideea e ce trebuie sa fac sa ajung printre astfel de băieți adică șmecheri de oraș, care sa mă pot împrieteni cu ei să mă ajute, să mă ia în cercul lor de prieteni etc, ce trebuie făcut, ce locuri sa frecventez, prin ce metode mă pot împrieteni cu ei, ce trebuie sa le zic etc? Vreau răspunsuri care sa mă poate ajuta fara batjocora, mulțumesc dau funda!

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am cunoscut "smecheri" in liceu, prin colegul de banca, prin prietenii de la bloc, prin anturajul de la clubul de karting...
Trebuie sa alegi niste activitati/hobby-uri de care sa te ocupi, pentru a cunoaste persoane cu acelasi interes.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dacă o să ai pe cineva lângă tine care să-ți rezolve problemele, o să fii la fel de neajutorat, doar că bonus o să mai fii și dependent de alții + la mâna lor, că niciun șmecher nu îți oferă ție ajutor pentru că ai ochi frumoși, o să aștepte ceva în schimb. Ce ai de oferit? laughing Pui greșit problema. Nu ai nevoie de nimeni. Poate doar niște prieteni buni, dar nu găști de băeți răi sau ce ai tu în minte. Tu ar trebui să încerci să fii mai indiferent și mai puternic, nu să fii agățătoarea cuiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viața ești ca o locomotiva pe propriile sine...și de multe ori nici nu știi unde te duc. Nu ai nevoie de nimeni că sa prinzi curaj. Singur trebuie să i dai înainte. Apuca te de sport. Fa un sport care ți da forță, masivitate. Sala...și sport de contact.(bătaie)

| Cheo0S a răspuns:

Prin locuri bune si cu oameni de calitate.
Daca esti asa, trebuie sa iesi cu tipi care au deja prietene si nu te vad ca o provocare.
Trebuie sa intelegi ca esti atacat pentru ca reprezinti un pericol pentru ei, cineva care nu te vede asa nu o sa faca misto de tine.
Astia care fac din astea sunt la fel de singuri ca tine, lumea e o jungla si trebuie sa te aperi de fiare.

| Goodman125 explică (pentru Cheo0S):

Chestia e că nu prea am prieteni, și vreau să găsesc băieți de ăștia de ajutor! Ce locuri bune aici la ce te referi adică prin ce locuri sa umblu, specifica, cluburi, terase, unde anume mai exact? Și prin ce mijloace te împrietenești cu ei, ce trebuie sa faci și ce să le zici, ști să-mi spui?

| Cheo0S a răspuns (pentru Goodman125):

Cursuri de specialitate/munca daca ai noroc dar nu prea, sala de forta, la targul de masini, la frizerie etc etc.
M-ai cam pierdut cu terase si cluburi acolo merg toti terminatiii