Prin locuri bune si cu oameni de calitate.
Daca esti asa, trebuie sa iesi cu tipi care au deja prietene si nu te vad ca o provocare.
Trebuie sa intelegi ca esti atacat pentru ca reprezinti un pericol pentru ei, cineva care nu te vede asa nu o sa faca misto de tine.
Astia care fac din astea sunt la fel de singuri ca tine, lumea e o jungla si trebuie sa te aperi de fiare.
Chestia e că nu prea am prieteni, și vreau să găsesc băieți de ăștia de ajutor! Ce locuri bune aici la ce te referi adică prin ce locuri sa umblu, specifica, cluburi, terase, unde anume mai exact? Și prin ce mijloace te împrietenești cu ei, ce trebuie sa faci și ce să le zici, ști să-mi spui?
Cursuri de specialitate/munca daca ai noroc dar nu prea, sala de forta, la targul de masini, la frizerie etc etc.
M-ai cam pierdut cu terase si cluburi acolo merg toti terminatiii
Dacă o să ai pe cineva lângă tine care să-ți rezolve problemele, o să fii la fel de neajutorat, doar că bonus o să mai fii și dependent de alții + la mâna lor, că niciun șmecher nu îți oferă ție ajutor pentru că ai ochi frumoși, o să aștepte ceva în schimb. Ce ai de oferit? Pui greșit problema. Nu ai nevoie de nimeni. Poate doar niște prieteni buni, dar nu găști de băeți răi sau ce ai tu în minte. Tu ar trebui să încerci să fii mai indiferent și mai puternic, nu să fii agățătoarea cuiva.
Eu am cunoscut "smecheri" in liceu, prin colegul de banca, prin prietenii de la bloc, prin anturajul de la clubul de karting...
Trebuie sa alegi niste activitati/hobby-uri de care sa te ocupi, pentru a cunoaste persoane cu acelasi interes.