In primul rand ai nevoie de un PC decent, adica sa duci jocurile la 30+ FPS cand filmezi. Dupa iti trebuie un microfon bun, sa nu se auda zgomote de fundal etc.Ca sa inregistrezi iti recomand Fraps/Bandicam iar pentru editatat/rendat CyberLink PowerDorector/Adobe Premiere Pro
Succes Si daca chiar te pui serios pe treba sa ne lasi un link de la channelul tau xD
Heii :3
Deci vrei să îţi faci vlog. Şi eu cu o prietenă vrem să facem unul random. Păi dacă vrei calitate mare la videoclipuri trebuie să filmezi cu un aparat/telefon cu HD. Poţi ruga pe cineva să te filmeze, sau poţi face asta singur, aşezând aparatul pe un suport/dulap sau ceva, lăsându-l să filmeze singur. Poţi face mai multe videoclipuri şi apoi să le pui una lângă alta într-un singur videoclip, cu programul Videopad. Poţi folosi şi Windows Movie Maker (îl ai în PC).
Succes cu vlog-ul şi dacă nu ai înţeles ceva, poţi să mă întrebi.
La PC am i3, 4 Gb ram si 2.40 GHz
iar la microfon recomandami unul cu un pret decent
Mircrosoft LifeChat LX 3000 folosesc castile personal si pot spune ca microfonul e superb xD La fel si sunetul :3
De aprcă nu erau destui copii fără ocupație, "youtub-eri" cum le zici tu, care să se joace aceleași jocuri proaste vorbind chestii inutile în același timp.
Freshh întreabă: