Buna!
Incearca sa cauti informatii despre ei pe facebook, introdu numele lor si cauta-i.Trebuie sa gasesti ceva pe net sau daca nu, incearca sa iei legatura cu cunostinte comune poate ai mai mult succes asa.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes iti doresc!
Pe facebook nu cred ca ii pot cauta deoarece nu le stiu numele intreg. app vreau sa adaug ca am stat la gradinita cu program prelungit nr. 3 din Ramnicu Sarat de pe Balta ALba
Roaga parintii tai (sau un amic de incredere) sa va duceti acolo pentru a.ti intalni vechii tai prieteni, sa.ti aduci aminte de acele vremuri!
mult noroc!
Si nu mai ai nicio cunostiinta, nimic cu care sa poti lua legatura? o persoana de la gradinita sau pe cineva care stie despre ce este vorba? gandeste-te bine pe cine mai cunosti si te-ar putea ajuta. Sau parintii tai nu te pot ajuta cu nimic daca le-ai cere ajutorul? incearca sa vorbesti si cu ei, cine stie, poate ai noroc.
Am vorbit cu parintii insa tot ce am aflat a fost numele strazii pe care se gase gradinita nimic in plus. si nu mai am nici o cunostinta acolo...eu ma gandeam la un site cu id-uri de fete si baieti si s-ar putea sa ii gasesc acolo..insa am incercat si imi da doar id-uri de fete si baieti singuri...iar eu vreau toate id-urile de mess din rm sarat