Păi mie îmi place mult Crăciunul. Ador atmosfera care este când se aproprie această sărbătoare. Îmi plac luminiţele colorate şi să împodobesc bradul Şi mai ales îmi place când ninge, deşi eu nu le prea am cu frigul, dar îmi place mult...
Şi Halloweenul mi se pare o sărbătoare interesantă doar ca la noi nu se prea sărbătoreşte cum trebuie, deşi mi-ar plăcea mult...
Mie personal imi plac mai mult sarbatorile noastre, stramosesti, au alt farmec,sunt mai naturale,fara acea falsitate de comert pe care o au cele de import!
Am crescut iubind Craciunul mai ales,are un,,ce "aparte in inima mea, zapada alba si pura, fulgii de nea, mirosul proaspat al mancarii in gerul de afara,ignatul cand taiem purceii pentru masa de Craciun(ce frumos miroase a sorici),multitudinea de luminite colorate in pomi.
Ce mult imi place sa ma plimb pe esplanada sa vad bradutii impodobiti cu ele!
Si Sfintele Pasti isi are rezonanta lui in inima mea,primeam rochitica noua, posetuta si pantofiori noi toate asortate, imi placea sa ciocnesc oua rosii, si mai ales sa le sparg pe ale celorlalti.
La aceste sarbatori nou intrate in calendar ce sa vad romantic si de neuitat?
Paii, sincera sa fiu imi place Valentine`s Day pentru ca este ziua mea.Dar eu parca tot prefer sarbatorile noastre stramosesti care, le sarbatorim de mii de ani.Halloween`ul este distractiv dar parca tot mai cu "bucurii" este Craciunul, Pastele etc. Oricum ziua indragostitilor este ceva imprumutat.La fel si Halloween`ul.In unele orase se sarbatoreste Halloween`ul pentru ca este o sarbatoare amuzanta.
As vrea sa-mi mai lasati de asemenea si categoria de varsta in care va incadrati, iar acestea ar fi : mai putin de 10 ani, 10-15 ani, 16-21 ani, 22-27 ani, 28-32 ani, 33-40 ani, mai mult de 40 de ani.
Ai putea, te rog, sa-mi spui in care dintre urmatoarele categorii de varsta te incadrezi? : mai putin de 10 ani, 10-18 ani, 18-25 ani, 25-32 ani sau peste 32 de ani. Inca o data multumesc!
Buna dimi! cred ca explicatia e simpla, si aici nu as vrea sa jignesc pe nimeni, cum majoritatea tineretului face din orice o distractie, e foarte simplu sa "adopte" sarbatorile celorlanti, pentru Romani distractie, pentru altii o afacera prospera, noi cei care am trecut de prima tinerete, am crescut in spiritul sarbatorilor autentice 100% Romanesti, de aceia adoram fiecare sarbatoare ce caracterizeaza spiritul Romanesc, cum as putea sa ii zic mamei mele care are o varsta sa sarbatoreasca Halloween-ul? nu am nimic cu cei care petrec din orice, dar totusi sa nu uitam ca suntem Romani si aceste sarbatori ne caracterizeaza...as vrea sa dau timpul inapoi, pentru a retraii bucuria de copil cand veneau sarbatorile Pascale si cele de Craciun. pa pa si o zi buna
Mie imi plac sarbatorile noastre.Dar imi place mai mult Craciunul cand impodobesti bradul, ninge te duci in pitarai (colindat)luminitele.Imi place tot la Craciun!