| Miranda27 a întrebat:

Astazi pisica mea a fatat cinci pui de pisica. Puii sunt grasuti si frumosi, dar pisica mea nu are tare mult lapte. Mama mea a zis ca cel mai bine ar fi ca maine sa aruncam doi pui (bine, ea nu vrea sa pastram pisicute ca fac mizerie si nici nu am la cine sa le dau decat pe trei de aia a zis sa aruncam doua, desi eu nu vreau si mi-e mila de ele sad ). Toti adultii cu care am vorbit au zis ca cel mai bine este sa aruncam doi-trei si ca daca nu ii aruncam, puii vor fi slabi din cauza ca nu are pisica mult lapte, sau ca pisica va slabi si se va inbolnavi din cauza ca are cinci pui. Am facut tot posibilul sa nu nu mai vrea mami sa ii aruncam, dar nu a mers din cauza ca imi mai trebuie inca doi stapani pentru pisicute, si nu numai de asta. Ce credeti, ar trebui sa aruncam doi pui sau sa ii pastram? Adica pentru cei care au avut pisica cu cinci pui, pisica nu a slabit sau nu a devenit bolnava? Si va rog nu vreau sa-mi raspundeti din mila pentru pisicile cele doua ca mai bine nu le arunc (ORICUM SI MIE MI-E MILA DE ELE), vreau sa stiu ce este mai bine sa fac, desi imi va fi foarte greu sa le vad suferind pe cele doua. Si va suferi mai mult pisica daca ii iau cei doi motanei, sau e mai bine ca sa nu se imbolnaveasca pisica-mama? Scuzati categoria - am vrut sa pun la hobbies si pets dar nu stiu ce se intampla ca nu ma mai lasa...

Răspuns Câştigător
| EuGabriela a răspuns:

Te rog frumos nu-i arunca! Ia niste vitamine de la un dispensar veterinar sau de la un petshop pentru pisica aia mare si pentru puii mici da un anunt pe net poate, poate vei gasi pe cineva ori dui la un adapost numai nu-i arunca! Saracuti de ei! Uite pisica mea a fatat odata 8 puisori e adevarat ca doi au murit din cauza frigului ( a fatat iarna si eu ii tot bagam in casa da ea ii scotea) si ia-m dat niste vitamine si a avut suficient lapte pentru toti pe doi ia-m pastrat pentru ceilanti 4 am gasit stapan. happy AAAAAAAAA! Vezi ca exista lapte praf si daca pisici au mai mult de 3 saptamani si au ochisori poti sa le dai si lapte de vaca! Si ca sa eviti astfel de situati ai putea sa ii faci pisici o injectie stii sa nu mai fete! Hmmmmmmm...te-am ajutat?

3 răspunsuri:
| AnnonnyMa a răspuns:

Nici sa nu te gandesti sa ii arunci!
Hranestei cu seriga, cumperi lapte, bagi in seringa si le deschizi gura, vazi tu.
Pisica mea nu are 5, dar are 4 pui si ia alaptat foarte bine. Sau pune un anunt pe barlad online ca donezi pisoi. Bft:*!

| Eduaardfwcfsgwbsb a răspuns:

La gunoi cu ei

| Batya a răspuns:

Nuuuuuuuuu! Nu-i aruncaaa! Mai bine ia niste vitamine de la un magazin pentru animale si da-le pisicii-mame! Sau incercati sa le dati cu biberonul PUILOR daca nu le ajunge laptele.IN NICIUN CAZ NU-I ARUNCATI!