| CondreaBogdan a întrebat:

Buna TPU, azi la mate domnul ne-a anuntat ca dam test la algebra cu o saptamna in urma iar saptamana urmatoare, asta care vine trebuia sa dam test la geometrie, dar ce sa vazi si sa nu crezi azi in loc de testul la algebra am det test la geometrie. Vi se pare normal acest lucru sa inveti la algebra ca stii ca dai test si de fapt dai la geometrie? O fi legal treaba asta ca mie nu mi se pare normal

9 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Fără supărare, tu înveți doar când știi că dai test?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Profesorul da ce test vrea cand vrea atat timp cat materia a fost predata.

| CondreaBogdan explică (pentru suntserios):

Da inteleg asta dar el ne zice ca dam test la algebra in aceasta zi si de fapt dam la geometrie

| CondreaBogdan explică (pentru literallythesamebruh):

Nea predat geometria in spatiu pe care nu am inteles-o deloc plus ca a zis ca dam test la algebra asa ca am invatat la algebra nu am mai invatat la geometrie

| LisaJulie a răspuns:

Profesorul vostru are obicei sa dea test neanunțat? Dacă da cam trebuia sa te aștepți la asta

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CondreaBogdan):

Obișnuiește te. După școală vine viața reală și în viața reală așa e zi de zi.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu?
Testarea poate fii anunatat sau nu, ca nu-i profesorul obligat sa va anunte dinainte, dar tu ca elev ai obligatia sa inveti lectie de lectie, ca sa fii pregatit oricand de ascultare sau testare.

Legal este sa mergi la scoala ca sa inveti, ca sa-ti completezi educatia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A vrut probabil sa va testeze. Să vadă dacă învățați de drag nu doar pentru că dați test.

| Adinaa1 a răspuns:

Nu sunt obligați să anunțe testele.