Nu poti bloca un anumit canal pe Youtube. Odata ce acceseaza site-ul, are automat acces la tot content-ul de pe Youtube, deci n-ai cum sa ii restrictionezi clip-urile pe care nu vrei tu sa le vizualizeze.
Dar totusi nu inteleg nici eu, cu ce te deranjeaza ca sunt in Limba Engleza? Au continut obscen, vulgar, xneofob? Care-i faza? Daca e un clip inofensiv care nu instiga la nimic, poate sa fie si in Japoneza ca nu-i face nici un rau copilului.
Depinde la ce se uita. Daca se uita la ceva desene animate, nu inteleg de ce te deranjeaza ca sunt in limba engleza. Decat, poate, daca nu vrei sa-l lasi sa invete o limba straina.
E o problema ca le vizioneaza numai pe cele in engleza. Pentru ca el abia acum incepe sa vorbeaca. Mi-e teama ca il da la intors cu vorbitul.
El de abia acum incepe sa vorbeasca. Nu am nimic in a invata si alta limba. Dar mai tarziu.
Spaga lui daca invata engleza de mic, este chiar foarte bine sa aiba cunostinte de engleza inca de mic, la scoala o sa fie cel mai bun din clasa. Trebuie sa-l lasi sa faca ce vrea, asa il poti rasfata, in cazul de fata, lasa-l sa se uite, nu cred ca-i dauneaza engleza baietelului!
Lasa copilul femeie sa invete Limba Engleza, o sa ii foloseasca in viitor, foarte mult.
Utilizatoare123 întreabă: