| Elsiane a întrebat:

Ca de obicei mai în fiecare zi verișoara mea trebuie să vină la mine să se joace cu mine și asta mă enervează (am 15 ani și trebuie să mă joc cu păpușile). În plus, am și teme de vacanță o grămadă. Nu pot să îi spun să nu mai vină la mine, sau părinților și bunicilor mei asta pentru că s-ar supăra pe mine. Are 6 ani.
În ultimul timp a început să vorbească urât (îmi spună să tac, ciocul mic și altele). Și eu pot să îi spun cuvinte urâte, pentru că le învață și spune că eu am învățat-o (le învață de la copiii mai mari din parcuri). Asta e partea cea mai rea. Că trebuie să stau toată ziua cu ea. Rar se întâmplă să nu vină. Ce pot să fac? Urgent, nu mai suport.
PS: pe lângă asta, este obraznică și când vreau să îi spun să se astâmpere îmi spune ciocul mic și taci.
Scuzați categoria, nu am găsit 'familie & relații'.

5 răspunsuri:
| georgiana999 a răspuns:

Sall.
Prima metoda ar fi sa o inregistrezi cand vorbeste urat.
Sau sa ii propui un targ de ex: arata-i cum e sa ai o gramada de teme si cum e sa te pui sa memorezi atatea lectii.Ca sa nu zica ca aceste chestii nu sunt de varsta ei ii propui sa invete poezii( stai cu ea intr-o zi sau eventual mai multe sa o inveti poezii si pune-o sa o zica pana,, o zice corect'') in felul asta nu va mai veni la tine doar ca sa nu o mai pui sa invete poezii.
-Alta metoda ar fi sa ii pui DVD-uri cu desene animate sau la TV sa ii dai pe canalul ei preferat, asa te va lasa in pace macar 2 ore cat sa iti mai vezi de viata.
Sper ca te-am ajutat

| Elsiane explică (pentru georgiana999):

De fapt toți știu cum vorbește ea. Faza cu poeziile nu merge, am mai încercat și nu vrea să învețe poezii. Nu merge mai nimic... și până la urmă la televizor tot o să se plictisească. Și o să înceapă din nou să vorbească urât pentru că face multe prostii și o să îi spun să se potolească și după o să înceapă să vorbească urât, din nou. Nimic nu o să se schimbe.

| meastylin a răspuns:

Ohh te inteleg si la mine se intampla asa dar nu e fata adevarata alui unchiu desi cand nu-i sorasa acasa si eu vorbesc urat cu ea da ea incepe, daca te enerveaza ascundete de ia sau nu o mai baga in seama depinde

| Pawesome a răspuns (pentru georgiana999):

Gaseste o activitate captivanta pentru ea si care sa nu te implice si pe tine.Duo la un film de copii sau daca este prin oras un spectacol de copii, acolo.Lasa-ti verisoara putin in fiecare zi cu parintii tai, si daca se comporta la fel ca si cu tine, parintii nu o sa mai accepte sa vina asa des.

Răspuns utilizator avertizat