Am visat că eram în camera mea și dintr-o dată începe să apară o ceata roșiatică. Am fugit repede din camera să-i caut pe părinți, dar nu erau nicăieri. Am încercat să-i strig, dar am realizat că nu mai am voce (ca in orice vis). Am întors capul intr-o parte, iar în spatele meu era un monstru. Avea ochii roșii, 3 capete fiecare fiind mai urât și monstruos, corpul arata că al cununi crab și la fiecare mana avea doi clești. Am fugit afara, dar el venea după mine. Am fugit în ascunzătoarea mea din gradina. M-a prins oboseala și am pus capul zos. Atunci m-am trezit.
Dacă nu ți-a plăcut uite-l pe ăsta : Eram intr-un oraș frumos. În ziua aceea primarul prezenta Megatita. Megatita era ce-a mai puternică substanță, ce-a care putea salva orașul de la orice catastrofa. După câteva zile, ne-au invadat extratereștrii. Eu mama și mătușa mea ne-am ascuns intr-un buncăr mititel. Din întâmplare aveam si Megatita cu noi. Pe mătușa mea au descoperit-o extratereștrii, dar nu au eliminat-o ci au facut-o regina lor. Eu mi-am dat seama că doar Megatita ne poate salva, dar trebuie turnata într-un anume loc. Știam unde trebuia turnată, dar nu puteam ajunge acolo. Am rugat-o pe mătușă s-o faca, dar nu mi-a dat un răspuns concret. Megatita s-a vărsat, dar mai era o picătură. Mi-am luat angajamentul de a o pune eu. A fost mai ușor decât credeam sa scap de extratereștri. Ajunsesem. Am turnat ultima picătură din Megatita, dar nu s-a întâmplat nimic. Atunci m-am trezit.
Te asigur că sunt vise. Sper că ți-au plăcut ☺
Care fobie? Îți e frica de dinozauri cu cap de gândac?
Crezi că mie nu? În vis ti se poate întâmpla orice.
Exact. Ti s-a intamplat sa visezi ca esti la un prieten sau la scoala si cand vrei sa intri intr-o camera sa intri de fapt intr-un loc, care nu are nicio legatura cu cladirea respectiva?
alexralu34 întreabă: