Eu, pai am stat pana la 2 noapte dar apoi nu am mai rezistat, eu sunht foarte somnoroasa. Si am aruncat cateva artificii si am baut suc, si apoi m-am culcat. Dar voi ce-ati facut?
Eu am stat pana la 4 dimineata, am mancat, am baut suc, ne-am uitat la artificii, si dupa m-am culcat.
Am facut la un baiat acasa cu mai multe fete si baieti, am dansat (au bagat manele toata noaptea o_O) la 12 am iesit sa dam cu artificii, am mai stat putin, ne-am uitat la un film de groaza, baietii se speriau mai rau decat fetele ) o fata si-a gasit "sufletul pereche" acolo, da, am stat pana pe la 5
De revelion am stat in casa cu gagicasa lui fratemiu si am cumparat vodka ) si ne-am imbatat fata dormise pe jos nu simtea mainile si ne-am culcat la 5 dimineata tu?
Am stat acasa... am mers in centrul orasului numai sa vad focul de artificii apoi din nou acasa si intr-un final asa pe la ora 4 a venit in vizita,, mos ene,,
Buna!
Acasa cu familia, la miezul noptii am mers in centrul orasului, sa vad focul de artificii apoi am mers la niste prieteni de familie unde am petrecut in continuare Revelionul alaturi de ei, pe urma din nou acasa, iar intr-un final pe la ora 5 m-am culcat.
@Cristidinbucuresti in afara sa dai raspunsuri stupide, altceva nu mai stii sa faci!
Te pup!
Http://hypescience.com/wp-content/uploads/2011/03/bombanuclear.jpg