De ce nu te-am cunoscut acum cativa ani? sa le zic alor mei ca nu merg sa lucrez ca prietena mea sforaie noaptea. sau angajatorului cand intaziam din cauza unor nopti mai grele? off.
Si nu numai! Indur cu dopuri in urechi, melatonina si perna trasa peste cap...treaba e ca nu pot sta toata viata acasa doar sa indur si sa raman fara o munca
Imi pare rau sa aud ca si altii sufera ca si mine din acelasi motiv! Daca ai rezolvat in vreun fel situatia, sa-mi spui
am fost cam rau cu tine..imi pare rau. nu, nu stiu cum ai putea rezolva problema.
Mhm cand dorm cu prietenul sforaie foarte rau. Se impinge in mine pana ma lipesc de perete iar el sta pe tot patul, imi ia toata patura si se ridica in coate si tipa in mijlocul noptii la manelele care se aud la etaj. Sforaitul si toate celelalte se rezolva aplicand o palma cu directie pe buca goala a partenerulu. La mine functioneaza.
Multumesc din nou pentru raspunsuri! Celor ce nu cunosc genul de sforait pe care il indur, luati-va langa voi in pat o seara un barbat la 106 kg si 47 ani...sa-i inrosesti fundul si cu fier incins ca nu schimbi nimic. Stiu ca nu toata lumea are somnul sensibil ca si al meu, dar imi pare rau sa renunt la un om din asa motiv. Eh, un sut in fund, un pas inainte!
Exista solutii pentru sforait. Ceva ce se pune pe nas, ceva ce se pune numai noaptea pe dinti... Ai scris la alta intrebare ca locuiesti in Londra, deci stii engleza. Cauta o solutie pe internet. Recunosc, m-am uitat la tot profilul tau pentru ca imi pari o persoana interesanta, asa am vazut intrebarea asta.
razadeluna întreabă:
ramonna întreabă: