| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a întrebat:

Ce părere aveți de o rama de ochelari firma Vogue dar aceasta fiind de plastic la prețul de 200 lei. Se merita? Cei care au ochelari...din ce material este făcută rama voastră?

Răspuns Câştigător
| Kiwibibilă a răspuns:

Eu o am de plastic si nu recomand. Se roade deasupra nasului si dupa ceva timp ajunge sa te zgarie. Si se indoaie, suruburile slabesc. Eu am dat 170 de lei pe a mea.

Daaa. Eu ma refeream la marginea aia are sta după ureche ca este de plastic. Adică isi merita banii? Rezista ceva? Eu de obicei am grija de lucrurile mele

| Kiwibibilă a răspuns (pentru ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ):

Eu nu sunt prea atenta cu obiectele, poate de aia am stricat-o asa. Dar poate tu o poti pastra.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca nu. Dar acum sunt banii tai.

| GoldenZenith a răspuns:

Cele mai rezistente rame sunt cele din titan. Apoi urmează cele din metal, cele din plastic cu inserții de metal și cele din plastic sau silicon.
Ideea este că și o rama de plastic poate rezista daca ai grija de ea. Rămâne la alegerea ta până la urmă. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, dacă este o ramă pentru ochelari de vedere, spune pas. Rame de la Dior, Armani, Vogue sunt praf, ele vând doar numele, calitatea este relativ slabuță. Banii tăi, decizia ta.