| ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ a întrebat:

Ce părere aveți de o rama de ochelari firma Vogue dar aceasta fiind de plastic la prețul de 200 lei. Se merita? Cei care au ochelari...din ce material este făcută rama voastră?

Răspuns Câştigător
| Kiwibibilă a răspuns:

Eu o am de plastic si nu recomand. Se roade deasupra nasului si dupa ceva timp ajunge sa te zgarie. Si se indoaie, suruburile slabesc. Eu am dat 170 de lei pe a mea.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca nu. Dar acum sunt banii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, dacă este o ramă pentru ochelari de vedere, spune pas. Rame de la Dior, Armani, Vogue sunt praf, ele vând doar numele, calitatea este relativ slabuță. Banii tăi, decizia ta.

| GoldenZenith a răspuns:

Cele mai rezistente rame sunt cele din titan. Apoi urmează cele din metal, cele din plastic cu inserții de metal și cele din plastic sau silicon.
Ideea este că și o rama de plastic poate rezista daca ai grija de ea. Rămâne la alegerea ta până la urmă. happy

Daaa. Eu ma refeream la marginea aia are sta după ureche ca este de plastic. Adică isi merita banii? Rezista ceva? Eu de obicei am grija de lucrurile mele

| Kiwibibilă a răspuns (pentru ஐŞtíũíŧōäŗєääAЙDŞtíuíŧoarєaღ):

Eu nu sunt prea atenta cu obiectele, poate de aia am stricat-o asa. Dar poate tu o poti pastra.