Puterea gandului este foarte mare, mai ales cand e vorba de a face rau... Nu stiu ce rau ti-a facut acea persoana dar ceea ce emitem in univers mai devreme sau mai tarziu se intoarce la noi si cream karme prin certuri, neiertari, ganduri rele asupra altor persoane, abuzuri de orice fel s-a.m.d
Roaga-te pentru iertarea ta si puterea de a ierta cu iubire persoana care ti-a facut rau...Si cand treci pe langa o Biserica, aprinde cate o lumanare pentru binele fiecaruia dintre voi, si la morti o lumanare pentru mama s-a pentru eliberarea de acest pacat si pentru a se odihnii si a-si continua existenta oriunde ar fi ea acum.
Si eu odata cand o anumita persoana mi-a facut rau, am manifestat sa i vina inapoi inzecit si s-au intamplat lucruri rele in viata persoanei respective (Nu o mai ducea bine cu bani, i-a murit mama, etc.)Dar poate a fost doar o coincidenta, voi ce credeti?
Pai nu sunt sigura, voiam sa vad si intamplarile altora daca aveti, sau argumente pro sau contra.Era o intrebare conversationala, dar mna n-am pus bine categoria.
E o coincidență. Nu exista nici o entitate puternică care să aibă grija omului și să facă bine sau rău, dreptate sau nedreptate. Dovada că lucrurile stau așa e că avem neștiință, primitivism, hoție, tâlhărie, înșelăciune, boli, accidente și războaie.
O entitate atotputernică nu are nevoie de nimic de la om, nu e impresionată de om și nu face ce vrea un om sau altul.
De unde apare ideea cu entitățile? Omul mincinos pentru a putea înșela un om naiv și credul spune că se află în legătură cu entitatea respectivă și în felul ăsta capătă valoare în fața omului naiv care face după aceea tot ce îi spune vrăjitoarea sau preotul pentru a intra în "grațiile" entității și pentru a "obține" ce-și dorește. În felul ăsta omul mincinos beneficiază de atenția, respectul și munca omului naiv care nu obține nimic de la acea entitate, pentru că entitatea nu există. Tot ce obține omul e obținut prin forțe proprii și prin muncă. Dacă omul e credul și vrea să dea degeaba parte din munca lui acelora care îl mint, atunci e "perfect". Trebuie și omul mincinos să trăiască din ceva.
Iti recomand sa achizitionezi carti ai oamenilor de success si carti despre povesti de success... Aici majoritatea vor veni cu pesimisme si cu argumente aiurite impotriva a ceea ce tu afirmi.
In plus, nu ai nevoie de parerile altora... Fa sa-ti fie bine si crede in ce doresti tu.
Iti recomand
- Joe Dispenza,
-Marisa Peer,
- emisiunile lui Lisa Bilyeu - https://www.youtube.com/c/WomenofImpact/videos
- Filmul The Secret (daca nu l-ai vizionat)
https://www.youtube.com/watch?v=ivdO0Q2VxWA
- Bob Proctor
si pe net gasesti multe alte persoane de succes care te pot indruma intr-un mod bun.
Decizia este strict a noastra despre cum vrem sa traim viata si pe cine vrem langa noi, unde vrem sa fim, ce vrem sa facem in viata si absolut totul.
De asemenea, pe langa acesti oameni de success imi place foarte mult sa il ascult pe Sadhguru.
Am aprins lumanare si am fost si la inmormantare, si chiar imi pare rau pentru ea.
Rautatile transmise de altii le primesc de multe ori rudele...Mai ales rudele cele mai dragi.
Deci incearca sa nu mai faci asa ceva vreodata, desii e greu sa nu te razbuni si sa ramai cu sentimentul de ura...E foarte greu, insa decat sa sufere altcineva care n-are nicio vina, incearca sa gasesti o metoda sa te vindeci de acea trauma sau o cale sa te razbuni prin care sigur nu poti face rau altora nevinovati.
Nu te mai invinovati pentru lucruri cu care nu ai nicio legatura.
Nu cred in Dumnezeu, sunt ateu, si nu am negativism in mine, dupa ce am scapat de ura de pe respectiva persoana ma simt mult mai bine multumesc.
Nu am zis asta.Eu v-am intrebat daca voi credeti daca exista legea atractiei, nu daca fac eu bine sau nu, ma cunosti tu pe mine si crezi ca dau ura la persoanele din jurul meu? Eu imi doresc binele pentru toate persoanele, in afara pentru cele care mi au facut si mie rau.
PikaRawrr întreabă:
Thevampirediariesfan întreabă:
NuConteazaCineSunt întreabă:
RAY întreabă: