Cred ca ceva rusi l-au inventat. de ce? din rautate si pentru ca sunt manati de diavol. un suflet bun nu ar putea face amenea atrocitati
dar cred ca depinde de joc. adica, e acelais joc, dar condus de diverse persoane. am inteles ca unii iti stiu adresa si daca nu faci ce iti zic ei, vin oircum si te omoara. nu stiu adevarul, dar nici nu cred ca vreau sa aflu.
Dar, tu daca plangi pentru niste copii nevinovati, nu plangi si pentru animalele din toata lumea care sunt ucise cu atata cruzime? fac parte din grupuri care lupta pentru animale si semnez petitii, dar tot degeaba. cand vezi ce draci impielitati sunt cei care chinuie in asemene hal animalele, care le trage piele de pe ele fiind vii, care le mananca de vii, le fiarbe de vii, le scot matele, etc. le taie ici si colo pentru simplul lor amuzament in timp ce fiind chinuie si se sbate pentru viata ei!
pasarile mor pentru ca sunt porcarii si chestii de plastic peste tot, le intra ciocul in dopuri de sticle si nu il mai pot scoate de pe cioc si mor de foame. alte pasari mananca mancare cu tot cu desuri si le vezi moarte, putrezite, cu plasticuri in abdomen. la fel am vazut in cazul broastelor testoase. tot felul de mizerii sunt aruncate in apa, ajung in ocean, omoara toate fiintele de acolo. indraciti taie aripile de la rechini, iar apoi ii arunca in mare. acestia se scufunda si mor incet si in chinuri. Mie imi vine sa plang doar cand ma gandesc la asta, uneori nici nu rezist sa ma uit la filmari cu asemenea atrocitati. Ar trebui sa faci in aceasta privinta ceva.
Ca sa iti raspund la intrebare, nu o singura persoana a invent at jocul. Sunt o gramada de persoane nu numai din Rusia care trimit mesaje la diferite copii si uneori si la adult, care ii indeamna sa se joaca jocul asta.
Din punctul meu de vedere acest joc a fost o cacealma (farsa) de la bun inceput, dar ei nu si-au dat seama ca e doar o manipulare menita sa le induca frica sau nebunia pentru a nu renunta la joc si au cazut in aceasta capcana.
Un tanar din Rusia, Filipp Budeikin a inventat jocul.
Nu e un om fara mila.E un om curios.El nu ii omoara. Tinerii se omoara singuri.E ca si cum le-ai da un cutit si ei il baga singuri in ei. Oamenii sunt rposti si el a profitat de asta pentru a se distra.Romanii faceau acelasi lucru in colosseum:ii puneau pe oameni sa se lupte pana la moarte pentru distractie.Cam asta a facut si el doar ca oamenii nu s-au luptat intre ei ci s-au luptat cu ei insisi, cu subconstientul lor depresiv si distrus.
Este de-a dreptul compatimitor faptul ca majoritatea au 12-14 ani.Copii "depresivi" deoarece nu isi primesc banutii de la mamicuta si duc o viata "grea" deoarece nu au destule tablete sau dorm pe un pat mai mic de 3 metrii patrati. Nu inteleg de ce ai plange, e chiar amuzant daca ma intrebi pe mine.
Poti sa ma consideri bolnava cu capul daca vrei, eu mi-am expus opinia.
Scuze,eu mai mult intru noaptea.Sunt mai chill la ore tarzii.
Mi se pare o ipocrizie sa mananci carne sau produse de la animale si sa te plangi de faptul ca animalele mor in abatoare sau mor din cauza pungilor de plastic,poluare etc
Adica nu poti sa compari un animal cu un om.Da,recunosc,nu trebuie sa ne comportam asa,dar un om e om,un animal e animal. Animalele nu au ratiune,un om are. Da, intr-adevar, nici eu nu consider ca e numai vina tipului care o inventat Balena albastra, dar daca ii pui in fata unui copiul ceva ce sa-l tenteze, e si vina lui, dar si a copilului/a parintilor lui.
Si nu cred ca tu esti asa de infocata cand vine vorba de antipoluare; poate gresesc, poate nu.
Poluarea a luat proportii mult mai mari decat isi imagineaza oricine. Am vazut, din nefericire, atat imagini cat si filmari cu ceea ce se intampla la abatoare, dar si la festivalurile lor pagane din Asia si nu numai! Europa, Africa, America de sud. Daca ai vedea ce orori fac animalelor, ce le fac animalelor de vii! Ce fac cei care folosesc animalele pentru produse vestimentare sua altele - de vii ii chinuie!
Eu carne mananc de acasa. Pasarile sunt, saracutele de ele, ucise pe loc, incat macar nu simt durerea pentru prea mult timp, dar la abatoarele lor chiar nu vrei sa stii cum e! E o diferenta imensa! Atat conditii, cat si tortura lor care vrea sa se finalizeze prin moarte.
Voi nu stiti de toate gruparile pentru protectia animalelor? Sunt zeci de ele care prezinta ceea ce se intampla in lumea asta indracita. Imi vine sa arunc bomba atomica pe toti dracii aceia, caci oameni nu sunt! Ceea ce au facut si inca fac - nu e omenesc.
Semnez petitii si distribui, dar nu prea se agita nimeni.
Iar dupa cum sta treaba, sunt tot mai multi si tot mai bolnavi! Atatea feluri de a chinui animalele si pasarile au inventat si folosesc, incat iti vine sa mergi sa le aplici si lor acelasi tratament!
Multor persoane le zic lucrurile astea, dar nu ma cred. Daca le arat filmari si poze, se stramba si zice ca e gretos si schimba subiectul. Dar pe bietele animale cine le ajuta?
Daca vezi un om ce sufera sau e agresat, nu intorci capul pentru ca iti e greata, ci il ajuti! Animalele si pasarile sunt fiinte precum oamenii! Si merita sa fie tratati astfel. Ei au creier si au logica - in limita rasei lor, sa zic asa, dar o au. Simt durerea, au sentimente. Nu sunt obiecte! Zic asta si multi ma iau in ras. Dar asa cum chinuie un animal sau o pasare cand e torturata, asa ar trebui si ei sa vada ce inseamna chinul lor!
Ei simt! Si in abatoare sau dezinfectari cu substante toxice care omorau cainii incet - ei deja stiau, vedeau, auzeau, caci nu erau obiecte, erau si inca sunt fiinte, ca si noi. De la un porumbel nevinovat la un elefant.
Ca vorbim de elefanti, are cineva habar de cum chinuie elefantii in gradinile zoologice? Ca sunt subnutriti? ca au rani la picioare? Ca sunt folositi pentru transport si chinuiti? Ca in salbaticie mor de sete, pentru ca e seceta, din cauza poluarii? Nu! Pe toata lumea o doare in fund! Nu zic doar de elefanti, caci si celelalte animale sunt chinuite de asemenea, de la gradinile zoologice la cei care 'vaneaza' din distractie - i-as vana si eu pe ei din distractie, sa vad daca le place, pana la indracitii care ii mananca de vii, ii fierb de vii si asa mai departe. Mult mai multe decat ceea ce zic eu se poate gasi in aproape orice grup care e impotriva tratamentelor inumane asupra animalelor, dar nici macar o persoana care e aici pe TPU si pe care am vazut-o activand recent nu a pomenit de acest lucru! Pentru ca au lucruri 'mult mai importante' de care sa se ocupe. Pentru ca nu le pasa. Atunci, ei merita sa le pese la cineva de ei?!
Uite,iti respect opinia.
Dar sincer,ca o gaina moare chinuita sau pe loc,tot moare, si tot o sa ajung sa o mananc. Nu ma prea intereseaza de animalele facute sa moara(ex gaini, porci, vaci etc), dar de celelalte da.Nici mie nu imi surade ideea ca delfinii sunt mutilati si apoi aruncati in apa, sau elefantii la fel. Dar asa sunt oamenii, nu iti face griji.Sunt fiinte haine si egoiste,luam dintr-un sac si api o sa ajungem sa ne dam seama ca tot ce era in sac s-o terminat. De-asta nu imi pasa de marele eveniment numit Balena albastra. Oamenii sunt animale,sau cel putin asa se comporta deci o omucidere in masa nu ma prea "misca".
Eu mereu i-am respecta pe indieni, deoarece ei mananca cat trebuie, ucid cat au nevoie. Si noi am putea face asta, dar nu o facem.
Oamenii inteleg importanta unui lucru doar in absenta lui.
O sa vedem si noi cum o sa fie fara anumite animale, si poate o sa ne trezim. Poate
Indienii fac mari atrocitati cu privire la animale. Doar cauta si o sa vezi. Si o gaina are sentimente, simte si chinuie. La fel si celelalte animale sau pasari. Toate sut fiinte, toate simt.
Cauta doar - si o sa intelegi de ce 'ma agit atata'
e usor sa zici o parere fara sa vezi ce se intampla de fapt. Dar, ia incearca sa vezi ce se intampla
Crede-ma,am vazut ce e in abatoare, dar degeaba cauti sa rezolvi aceste probleme, oamenii nu o sa se schimbe.
Asa zic toti si nimeni nu face nimic. Dar daca niciunul nu ar spune ca n use poate face nimic, chiar daca suntem nesemnificativi, fiind multi - putem schimba ceva.
Ba da. pe toti ne priveste ce se intampla si toti putem face ceva, dar nu vrea nimeni si tot ei se plang...
Uite draguta, iti respect opinia si ambitia, dar chiar nu-mi pasa cum o fost omorat animalul a carui carne ajunge la mine in farfurie.Nu ma priveste nici cate balene exista in ocean, si pe oamenii "cu putere" ii doare in cot de opinia noastra. Eu nu ma plang de nimic.In momentul asta, trebuie sa-mi pese de mine, si cand o sa-mi mearga bine, o sa-mi pese si de altii, si recomand oricui sa faca asa.
Https://www.facebook.com/groups/SkinnedAlive/?ref=bookmarks
Daca nu cauti tu, iti dau atunci 'mura-n gura'
Kiki20098 întreabă:
Dragomir_Vlad_1992 întreabă: