Nu imi place, ai niste gusturi muzicale la fel de proaste ca si bunele tale maniere"papusel".
Ce frumos ma alinti tu...
Lasa ca data viitoare ti-l pun pe Salam
Te reprezinta, daca tot esti intrat in fotbal sti ca a pierdut Dortmund cu 2-1 nu?
Ce dragut ca ai tinut minte cu ce echipa tin...
Da vezi ca ii tarziu si maine trebuie sa mergi la scoala.
Noapte buna(papusa)
Mersi ca te gandesti la mine si ti-ai dat seama ca ma plictiseste enorm conversatia asta despre fotbal
Noapte buna :*
Nu baga noi oamenii in ciorba asta. Daca tu ai nevoie, ok, dar nu baga si pe altii.
Pai frate, asta tine doar de tine... Daca vrei sa crezi in zeitati/celestitati/divinitati este treaba ta...
Daca nu, la fel.
Eu personal nu cred, prin simplul fapt ca mie se pare ciudata ipoteza asta daca pot s-o numesc asa...
Este un fapt nedovedit inca, drept urmare si o intrebare fara raspuns.
Eu nu cred intr-un Dumnezeu asa cum este descris de toti, dar cred intr-o divinitate, sunt multe lucruri pe care stinta oricum o iei nu le poate explica, uita-te la acei oameni care ajung la un asemenea nivel inact reusesc sa leviteze, oricum o iei nimeni nu poate sa explice la momentul respectiv cum este posibil asa ceva.
Ciudat ca cei care leviteaza nu pot si dovedi asta stiintific,fara stiinta nu poate exista cunoasterea adevarului,este exact ca intr-un caz de crima se aduna dovezi si se emit ipoteze,unele raman altele sunt invalide, stiinta nu stie totul daca ar sti nu s-ar numi stiinta, frumusetea stiintei este misterul, curiozitatea, stiinta nu opreste pe nimeni sa dovedeasca ceea ce afirma, dar uite ca nimeni nu poate dovedi ca exista ceva pananormal si se dau si premi mari pentru asta
Nu cred! De parcă Dumnezeu ar sta pe un norișor roz și de amuză de greșelile noastre sau ne „păzește"
Nu este adevărat asta nimeni nu are o dovadă că există śi cei care zic că au văzut așa ceva ori editează poza ori pune ceva acolo numai ca să apară la știri sau altceva
Nu există și nici nu va exista! Dacă era Dumnezeu, el creează și extratereștrii dacă era nevoie!