| aurelgabriel a întrebat:

Bună TPU!
Cum as putea sa aflu totul despre femei? Secretele lor cum as putea sa le știu cât mai repede și ușor.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Niciodată nu o să afli totul despre femei așa că abordează altă tema, asta e pierdută

| Freya1 a răspuns:

Nu ai cum.Si asta nu pentru ca sunt ele în vreun fel anume, ci pentru ca fiecare femeie e diferit în felul ei.
Dar ai putea pune întrebări, la care sa îți răspundă femeile.

| 199onur7 a răspuns:

Nu vad nimic interesantă in a afla cum gândește o femeie îți poate spune ia direct daca vrea si atata

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Studiezi anatomia umană și te împrietenești cu câteva korve.

| gemeni6226 a răspuns:

Daca vrei repede si usor desi nu ar strica sa citesti niste romane de dragoste (de fapt cit mai multe ca de acolo ai afla)iti zic eu ce trebuie ca cineva sa-mi fi ajuns in trecut si in prezent la suflet.
1-sa ma stiu stimata si respectata 2-sa -ti apreciez talentele (dar macar una-inteligenta, umor mai ales)3-sa vad ca ii plac sincer cuiva mai mult decat la orice alt barbat si atunci chiar de nu pot sa ma indragostesc dar fac efortul sa-l plac si sa-i fac in voie(e asa de greu azi sa gasesti pe cineva pe care chiar daca il pui pe ignor de 20 de ori si te certi cu el si ii spui tot ceea ce te deranjeaza totusi insista si tine la tine si apoi si dovedeste.)Din momnet ce il accept sa nu vina la mine cu mina goala niciodata! macar o floare sau o ciocolata ca semn de apreciere.
Si ceea ce ar putea sa ma lege efectiv de acel om ar fi ca ma ajuta la nevoie, niciodata nu sti de ce greu sau de ce belea dai si e greu fara un ajutor sa zicem ce am patit eu acum ca trebuie sa urc in pod sa vad de ce dupa 5 ani de zile dupa ploaie imi picura apa in camera din pod.Deci niciodata nu neglijezi sau ignori un om care poate sa-ti fie de un real folos in ceea ce altii nu te ajuta pentru ca nu vreau sau nu pot.Mie atit mi-e de ajuns.

| aurelgabriel explică (pentru gemeni6226):

Astea sunt doar vorbe.La vorba se pricep toate.Dar la sinceritate și fapte pauză. Spun una și fac alta.Cam astea sunt femeile din păcate îmi este greu sa mai pronunț aceasta denumire.

| gemeni6226 a răspuns (pentru aurelgabriel):

Cum sa fie vorbe? adica tu ai ajutat cand altul nu? ai dus flori ai dus ciocolata ai facut sa rida si nimic? eu ti-am zis foarte sincer cum am ales acel unul din cei foarte multi care roiau in jurul meu.Dar faci cum crezi.Dar atunci nu te plinge daca nu vei reusi.