| Șevval a întrebat:

Cum este să fii educatoare pentru grupa mică de grădiniță? Este greu? A lucrat cineva ca și educatoare pentru copii între 2-3 ani? Este o muncă solicitantă? Spuneți-mi niște activități și jocuri pentru copii de 2-3 ani.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu este greu. Mai mult pe partea psihica. Dar daca iti plac copiii si vrei sa le oferi o parte din primii pasi in viata, atunci poti sa faci asta. SI daca stai bine cu nervii big grin

Eu si acum imi aduc aminte de profesoara mea de la gradinita si au trecut aproape 18 ani cred de atunci. Ma bucur cand ma gandesc happy

Activitati si jocuri: orice cu cuburi, lego, cantece, desenat, jucarii, sa scrie, activitati in echipe, pe puncte, ghicitori.

Daca asta vrei, iti urez succes!

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă ai nervi și stomac de oțel, fă-te educatoare, altfel fă orice altceva

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Nu este greu deloc, mai ales daca iti place compania copiilor.

| darrio2007 a răspuns (pentru Celcestietot):

Ai copii?

| CinevaAnonimă a răspuns:

Cântece, starturi vesele, mici concursuri între ei. Pe Youtube sunt multe cântece pe baza cărora sunt şi jocuri (ex:,, Am o căsuţă mică",,, Joacă, joacă, tânără fetiţă",,, Un elefant se legăna",,, Podul de aur s-a stricat", etc).

| Celcestietot a răspuns (pentru darrio2007):

Nu, dar nu este greu mai ales daca iti place, daca nu ai o atractie inspre asa ceva, va fi putin mai dificil, doar atat. Pana la urma sunt niste copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani, nu-i ca in clasele gimnaziale sau mai sus; iti faci treaba care este de facut si aia este, nu depui un efort colosal sau nu esti suprasolicitat ca la alte locuri de munca.