Pe plan Financiar anul 2017 mi-a demonstrat ca tot mai putine reparati se fac dar tot mai putin se vand calculatoare, laptop, am vazut ca acum smartphone e la putere si ca astea se strica greu iar cei care se ocupa cu reparatile sunt in scadere, cel putin asa e la mine in Timisoara, banuiesc ca si 2018 va avea acel trend in scadere, singura solutie ramane sa ma angajez la depanero am auzit ca aia au de lucru mult, voi vedea ce voi face, in 2018 ametiti de psd vor sa imi ia 40% din venituri desi clar ca voi renunta la pfa, pe plan sentimental a fost la fel, adica nimic, m-am indragostit de una cu ochelarii cool, in rest la fel, pe plan intelectual am vazut mai putine documentare stiintifice din pacate, dar am citit mult anul asta, cartii in limba germana, in rest a fost un an greu, dar asta e, s-a dus inca un an din viata mea, clar trebuie o scimbare
Pentru mine a fost un an bun.
Nu prea pot sa-ti dau un sfat general, ca nu 'omul cu motivatia'. Nici nu cred in motto-uri, citate si alte labareli care nu se aplica niciodata in practica.
Nici macar nu stiu ce ti-ai propus sa faci in anul ce se termina.
A fost un an ciudat care a trecut repede. Mi-a luat mai mult decât mi-a dat, dar până la urmă cine sunt eu sa mă plâng de ceva. Timpul trece orice ai face, nu poți să faci nimic în privința asta, dar poți să decizi ce schimbări faci în viața ta. Încercări vor fi și în 2018 și în 2070, tu trebuie sa știi cum să le gestionezi.
Eu zic că ar trebui să fii fericită. Te-ai ales cu o mare dragoste, fie ea și neîmpărtășită.
Chiar așteptam să îmi spui ceva . Mi-era teamă că s-a rupt lanțul de iubire.