| LOVETOKNOWTHINGS45 a întrebat:

Buna TPU! Daca as trai sa zicem 70-90 de ani, as putea dupa sa ma semnez ca cel mai batran virgin? Evident din lume nu voi putea fi deoarece am vazut ca nu stiu ce femeie, a murit virgina la 100+ ani! Deci sanse minime sa prind varsta aia. Dar sunt optimist si zic ca 70-90 prind! Daca se dovedeste ca in tara n-au existat virgini de 90 ani, pot sa ma inscriu ca fiind intr-o varsta record a istoriei tarii? Evident mai am drum lung si mult pana la varsta aia (Doamne ajuta sa o prind) dar faptul ca voi muri virgin mi-e asigurat asa ca as face din toata povara asta si ceva pozitiv! Sa fiu recunoscut pentru cel mai lung record de virginitate din tara! Cum ar trebui procedat? Trebuie sa merg la cei de la stat sau sa semnez ceva? Evident daca cere ceva doveditor ca inca mai sunt virgin, as putea lua parte la un detector de minciuni fiindca altfel nu vad cum! Multi ar rade de intrebarea mea dar nu cred ca o sa mai fie de ras in urmatoarele decenii cand voi intra in record (asta daca prind varsta aia)! Sunt ferm convins ca daca ajung pana atunci voi intra in istoria tarii pe asa ceva! Dar na multi ziceti ca cine stie ce o sa se intample cu mine si imi pierd virginitatea, slava Domnului sa mi-o pierd dar la cum ma plac fetele, sansele sunt mai mici decat sa puna Putin bomba atomica maine! Multumiri anticipate!

9 răspunsuri:
| Editocroci a răspuns:

Nu scapă nimeni virgin dragă, vorba cuiva : viața ne f.e pe toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu în locul tau as cere eutanasiereawinking

| cristi202 a răspuns:

Crezi că rămii pana la varsta aceea? Las' că-ți vine vreo domnișoara de hac (cît de curand posibil) happy

| DovleacTurbat a răspuns:

Cu 150 de lei scapi de "povară"

| EliLeli a răspuns:

Nu cred. Sunt sigura ca au mai fost si altii ca tine, din diverse motive. Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Tu stai la rand, ca mai sunt pustinicii, calugarii, budistii care sunt virgini.

| johnnny123 a răspuns:

Cred că ai tras prea mulți vapori de dezinfectant de mâini...

Nici nu știu de unde să încep să râd de întrebarea ta. Este absurdă din prea multe puncte de vedere.

| LOVETOKNOWTHINGS45 explică (pentru cristi202):

Imi vine o...() de hac! Asa speram si cand aveam 12-13 ani ca ma vedeam printul din padurea adormita si ca ulterior la 16ani+ o sa sara ogramada de gagici pe mine! N-a sarit niciuna si cand s-a ivit sa vorbeasca cu mine nu m-au placut! Toti pe care ii cunosc au iesit macar la un suc cu o fata iar restul nici nu mai sunt virgini

Dar na cand ai 13 ani si spui de astea ca o sa mori virgin logic ca nimeni nu te crede! Uite ca au trecut mai multi ani si problema e aceeasi, ba mai mult nu-s capabil sa ies in oras cu o fata!

Nici nu vreau sa ma gandesc la cand o sa fac 25 de ani si toti nu o sa mai fie virgini, iar eu tot pe aceeasi problema! Dar din pacate, voi prinde si vremea aia. Pana la urma nu toti se vor reproduce sau vor avea o partida amoroasa. Eu sunt unul din ei!

| cristi202 a răspuns (pentru LOVETOKNOWTHINGS45):

Hei! Suntem oameni, suntem perfectibili. Ne putem perfecționa in orice domeniu. Cindva eram foarte slab, foarte înalt, nici la fata drăguț, și cam pămpălău. Și mă complexam enorm de cum arătam și eram. Și, desigur, nici o fata nu mă baga in seama. Am căutat să văd ce pot schimba. Fizic, am mers la sala. Acum rid cand soția mea vede pozele cum eram înainte de sala și îmi zice că de eram așa, nici nu mă baga in seama. Psihic, am căutat să văd ce atuuri am, și am mers pe ele. Mi-am antrenat și mintea, și emoțiile ca sa nu mai fiu pămpălău. Am căutat să îmi formez caracterul, sa vad unde și cu ce greșesc in relațiile cu cei din jur. Și toate au dat rezultate. Au fost fete care au început să vorbească cu mine. E adevarat, m-am căsatorit tirziu, dar nu cu oricine. Ea e de o frumusețe pe care nu o merit.
Deci, vezi ce e de făcut la tine, și cindva una din acele ființe pe care le consideram a fi cele mai frumoase din univers te va baga in seama.