Cine zice treaba asta?
"Adora"... puteai sa folosesti "prefera", suna mai normal. Si fara "mai mult", nu suna bine.
Ai avut dreptate in legatura cu ei. Au schimbat viata unui om astazi...
Eu urasc pisicile Cand le vad zici ca vad un dr*c.
Pur si simplu sunt viclene si au ghearele alea ascutite, mai si fura iar uneori te privesc cu o fata dintr-aia de sarlatance :3 Sa nu mai pomensec de parul pe care il lasa.+ Ca nici macar nu le poti striga pe nume.
A da si sunt si ne*i*tite cand vor sa iti intre in casa.
Sunt mai ceva decat dra*u**rii.
Fiinte lacome ce-s ele.
Stii cat de nasol e cand auzi vara la geam (cand esti bine dispus si relaxat, pe cale sa adormi) o pisica ce face precum toate dihaniile din lume.
Sau cand intarata cainii pe la gardul vecinei si ala latra intr-una 2 ore. (-_-)
Sau cand auzi ca se imperecheaza si urla prin curte.(De obicei cand aud zgomote ciudate ba degetele in urechi sau imi pun castile la urechi caci ma simt ca intr-un film horror).
In fine, alea din poze nu ma deranjeaza ca-s dragute.
Sa-ti mai zic una...Cand vin pe la picioarele tale si incerci sa scapi de ele, poate le mai dai si cate un picior si nu inteleg "apropourile" tale sa plece. Enervante si insistente, ba chiar pro**te.
Am uitat sa spun ca-s vag*boa*te.
Eh cateii te mai musca (in fine partea rea e ca au coltii aia mari, dar acum depinde ce caine iti iei).
Si da, lasa si ei par dar nu ma scarbeste atat de mult precum al pisicilor.
Si ii poti plimba oriunde.(Aproape oriunde.)
Cainii pot fi dresati, pisicile nu.
Ei te apara de ce-i rau.
Pisicile ar fugi cat de departe ar putea.
Vi la mine acasă? Nu am câini!
( Glumesc am 3 ) Vreau doar să te văd cum reacţionezi.