Să se impună legea, că de respectat, se va respecta în timp (după nişte amenzi usturătoare şi conştientizarea problemei).
Tare mi-ar plăcea ca şi chinuirea şi uciderea voită a animalelor să fie în afara legii, ilegale. Probabil doar atunci ne vom putea numi "evoluaţi" ca societate.
Oricum,, tot ce stiu e ca Mc-ul in timp te imbolnaveste fara ezitare, vezi populatia americana cat de obeza este, plina de boli ale inimii si diabet.
Citisem un articol acu' ceva timp despre un fel de mancare in care ar fi trebuit sa contina carne de peste, iar cineva a dat in judecata mc-ul pentru ca nu era carne de peste acolo
O porcarie. Deocamdata vezi pustani si pustance de 12-13 ani cu sticla de bere si cu pachetul de tigari pe strada, iar adolescenti cu ketamina de la farmacia veterinara, nenorocit de pure magic powder de la coffee shopuri si fel de fel de alte rahaturi aparent legale. Cred ca sunt lucruri mai importante de facut decat a interzice sucul. O fi chimic de trazneste dar nu intri in sevraj din cauza lui, nu iti vine sa te sinucizi sau sa te dai cu capul de pereti, nu... etc.
Eu inca mai sper sa "se puna" o lege care sa-i OBLIGE pe toti romanii sa scrie si sa vorbeasca o limba romana corecta. Si, eventual, sa nu li se vanda nici macar paine analfabetilor. Cand VA aparea legea asta, o sa ma intorc si eu in Romania.
LanguageMaster întreabă:
MadaAwwr întreabă: