anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram azi cu mama în autobuz, in picioare(nu erau locuri libere) și un bărbat la vreo 50 de ani care stătea pe scaun lângă mine s-a uitat super insistent la mine, iar eu l-am observat dar am crezut ca mi se pare, ca sunt paranoica. Mama i-a tras o privire puternica și l-a speriat(am 14 ani) și a zis ca o sa coboram la următoarea stație, iar eu eram destul de confuza, nu știam de ce coboram. Când am coborât m-a certat ca de ce nu sunt atenta la semnalele ei și ca ala aproape ma prinsese de picior(Faza cu piciorul cred ca a inventat-o, de obicei mai exagerează puțin ca să ma facă sa înțeleg situatia). De atunci sunt foarte speriata. Îmi dați va rog niște sfaturi cum sa ma obișnuiesc cu întâmplarea și sa trec peste? VA ROG! FUNDĂ!

4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Asteapta-te sa caute sa te pipaie toti mosii libidinosi si nebuni, sa caute sa te insele ca sa obtina ceva sexual de la tine toti baietii de varsta ta si mai mari, si nu vei putea fi luata prin surprindere; asta este situatia fetelor, din pacate, si nu ai ce sa faci decat sa fi atenta.

| Anonima975 a răspuns (pentru minrest):

Mulțumesc! Este chiar un sfat util!

| sierra1 a răspuns:

"Îmi dați va rog niște sfaturi cum sa ma obișnuiesc"

reia aceeași fază de mai multe ori. Deduce oricine de aici că ți-a PLĂCUT din moment de vrei să te obișnuiești. Corect, așa-i?

| Anonima975 a răspuns (pentru sierra1):

De ce te tot uiți pe întrebările mele vechi? Chiar asa de plictisita ești? Chiar asa putini prieteni ai? Alte argumente nu ai? Aveam dreptate când ți-am zis ca ești penibila!