În unele domenii nu este permis să ai un tatuaj, deci gândește-te la ce vrei să faci pe viitor. În ceea ce privește faza cu părerea de rău, o să îți pară, cel mai probabil. Dacă vrei să îți faci doar așa, ca să fie, mai bine nu. Tatuajul trebuie să aibă o semnificație pentru tine; în același timp, are și o parte negativă...adică îl vei vedea mereu și îți vei aduce aminte de trecut, ceea ce nu e chiar bine.
Un vechi proverb latin zice ca : "De gustibus non est disputandum". Raspunsul este cat se poate de simplu. NO COMMENT.
Pai da. o sa iti para foarte rau. acum iti faci un model. si peste un an o sa iti doresti foarte mult acel model.
si ca sa il poti sterge. se scoate foarte greu si se te poti infecta
Nu are rost să îţi faci un tatuaj. Nimeni nu marginalizează oamenii tatuaţi, însă tatuajul trebuie întreţinut ( http://www.boredpanda.com/tattoo-aging-before-after/). E o experienţă faină, da doar pentru o perioadă limitată de timp.
Esti cam ratacita de felul tau. Tatuajele nu au ajutat pe nimeni sa isi gaseasca calea sau sa elimine frustrarile.
Pai depinde unde iti faci tatuajul, daca ti-l faci pe fata, gat, maini sau unde se poate vedea fara sa iti dai hainele jos, nu poti fi angajat, si mai depinde si de tatuaj, marimea acestuia. Deci, daca iti faci un tatuaj pe spate, pe omoplat, undeva unde nu se poate vedea usor, si daca e relativ mic si nu e vulgar, nu ar trebui sa ai probleme cu fiind angajat.
PS: Oamenii cu tatuaj sunt de multe ori asociati cu puscaria, pentru ca multi vad in filme numai puscariasi tatuati, crezand ca acolo acei oameni isi fac tatuaje
Si eu cred la fel, cei care isi fac un tatuaj amarat sunt persoane penale care isi asteapta sentinta la moarte, ce varsta ai?
Hei! Nu e adevărat! O sa regreți pentru că probabil nu îți va mai placea tatuajul pe viitor, dar tu faci ce vrei tu. Poți să îți faci o coroana mica sau modele pe mana, sau pe spate. Nu e fain sa te tatuezi in toate culorile și pe tot corpul, când îmbătrânești arătau super urat, aproape am plâns când am văzut o femeie tatuata, arata ca, dr*c*. Tatuajul trebuie sa fie mic și cu i semnificație pentru tine. De exemplu mama mea are pe talpa unul, un peste, zodia ei. Când îmbătrânești nu e fain
E naspa ca tatuajul ala o sa il ai toata viata si o sa iti para rau. Mai bine ti-l faci cu carioca in fiecare zi.
Cu carioca? E nașpa ca îmi murdăresc hainele și se ia dacă fac un dus.Nu am 7 ani să mă mazgalesc cu cariocile pe mâini.Este penibil.
Atunci eu si micul meu grup de prieteni avem 7 ani. Cica nu poti sa fii copil din nou...
Ân locul tău aș prefera să-mi pun un piercing în clitoris, e mult mai atrăgător și interesant decât acea mâzgâlitură pe braț...
Nu ai vrea sa distrugi nervul. Vreau sa spun, nu nervul ala. Mai bine gaseste altceva de pus acolo.