Eu nu am intrat pe FB de 10 luni, cred ca am 100 de cereri de preitenie, poate ca printe ele se numara si baieti care ma plac, dar vreau sa-mi demonstreze altfel ca insemn ceva pentru ei, nu doar o alta figura in interminabila lista de prieteni de pe FB!
Bună.
Cât de credulă poți fi!
Lasă-l pe el să te caute, nu să fii disperată după el.
Pa, pa.
In primul rand, nu trage concluzii pripite daca nu ma cunosti.
In al doilea rand, de cand a aflat ca-l plac incerc sa par indiferenta.
i-am trmis cererea numai de curiozitate, sa-i vad reactia.
Bun din nou.
Lasă atitudinea asta cu mine, domnișoară!
Cum să-i pari indiferentă când tu îl cauți?
Pe ce lume ești?
Pa, pa.
Buna, ai dreptate 100%, dar nu se merita sa schitezi nici cel mai mic nerv pentru un copilas imatur care nu s-a lovit inca de greutatile vietii si plange pentru o crere de prietenie! Apropo, chiar te respect pentru cine esti aici, esti foarte importanta pentru comunitate!
Nu ma poti numi un copilas!
Daca nu aveti altceva mai bun de facut, decat sa judecati oamenii, chiar v-as ruga sa nu va mai obositi sa-mi raspundeti la intrebari!
Nu-ti mai da aere de vedeta, caci nu esti!
Recunosc faptul ca esti o persoana care ajuta oamenii si bine faci, dar asta nu-ti da dreptul sa arunci niste cuvinte aiurea!
Inaca ceva:nu am postat acesta intrebare ca sa ma plang, pentru simplul fapt ca o persoana nesimnificativa pentru mine nu mi-a aprobat cererea de prietenie pe facebook!
Bună.
Dacă tot ai ridicat mingea la fileu, uite: pentru tine este o persoană nesemnificativă, pentru el nu însemni nimic!
Du-te la culcare. Nu arunc cuvinte aiurea, te depășește situația.
Pa, pa.
Pai poate nu a vazut-o, poate nu a mai intrat pe fb, poate se gandeste si el ca tine sa para indiferent sper ca te-am ajutat
Bună.
Trebuie să le facem și lor o demonstrație, atât!
O seară plăcută.
Pa, pa.
Bună.
Cât de repede ai luat foc, chiar m-ai făcut să râd că m-ai șters din lista ta de prieteni.
Pa, pa.
Nici macar nu stii ce vorbesti!
Si de ce ma trimiti la culcare?
Poate ti-ar trebui un somn bun ca sa te trezesti si sa constati ca ai mai multa minte, decat aveai inainte!
Nu mai are rost sa purtam aceasta discutie in contradictoriu!
Bună.
Nu te vrea, ce nu realizezi, învață să pierzi. În rest, nu am eu ce să discut!
Pa, pa.
Nici macar nu am si nici nu o sa am de gand sa fiu impreuna cu el, de exemplu.
Oricum, mi-e indiferent ce face el!
Bună.
Câtă sinceritate din partea ta... te-am tradus.
Nu te mai răzbuna pe noi că nu este el atent cu tine!
Sentimentele ți-au făcut figura, nu realizezi? Cât suferi.
Pa, pa.
O seara placuta in continuare si sper sa nu mai avem astfel de discutii in viitor!
Vai de capul tau! Esti abia clasa a 8-a si-mi vorbesti mie despre lectii de viata.Am crezut ca-i fi avand vreo varsta mai inaintata, dar uite ce am descoperit.
Ca sa stii, eu sunt in clasa a9-a si nu-ti permit sa ma numesti copilas imatur.
Poate ca tu esti ceea ce ai si spus!
1. eu nu plang pentru un pusti
2.clar sunt mai matura decat tine prin simplul fapt ca am observat ca te-ai revoltat ca te-am facut imatura. imediat ai inceput sa ma cercetezi.
3.vezi ca eu am o gandire diferita de cea a unui copil de clasa a 8-a. eu imi dau seama ca viata nu se rezuma la facebook si la un numar mare de prieteni pe care oricum nu-i cunosti.
4.eu folosesc site-ul asta ca sa rezolv ceva cat de cat imortant, nu sa-mi expun dorintat de a fi bagata in seama de cineva! Gata! subiect inchis, nu are rost sa ma consum nici eu nici Legiuitoarea(pe care nu ai niciun drept sa o jignesti)