| Bezea10 a întrebat:

Eu am o intrebare mai ciudata! Poate ma ajuta cineva! As vrea sa stiu de ce parintii mei nu mai pot tine pasul cu Mos Craciun? De ce nu primesc si eu ce imi doresc...un iPad 3?
Am 12 ani...o multime de dorinte si impliniri! Dar sunt trista pentru ca desi in anii trecuti Mos Craciun a venit, anul acesta sigur ma va ocoli si asta din cauza microcipurilor, microprocesoarelor etc, a crizei din economie si din buzunarele lui tata.Ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| myruna2012 a răspuns:

Buna bezeluta!

Te ajut eu.

Ia legatura cu mine in particular email: pribekmiruna@yahoo.com

10 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Pentru ca nu'si permit... poti trai si fara acel ipod, sunt alti copii care n'au ce pune pe masa de Craciun, iar tu te plangi pentru un nimic!

| LolaLollita a răspuns:

Tu crezi ca daca ar avea posibilitati nu ti-ar lua tot ce vrei? Nu esti deloc intelegatoare.

| dgeko a răspuns:

Nu toata lumea primeste ce-si doreste

| FadetoBlack a răspuns:

Glumeşti?
Te plângi că nu ai Ipod la 12 ani?
Se termină lumea dacă nu îl ai!
Întelege şi tu că totuşi e criză.

| Vans a răspuns:

Treci peste!

| hurricaneX a răspuns:

Bucura-te ca ai un TV, un frigider care merge, o masina de spalat, un pc si alte chestii de genul, bucura-te de ce ai, nu mai tanjii dupa porcarii care nu te ajuta cu nimic ( ca daca a avut amicu' de scoala un iPod si maicasa nu a avut ce face cu banii asta e ) oricum la ce-ti folosestie tie un iPod? Ai un pc foloseste-l.
Gandeste-te ( ma rog, la ce varsta ai n-ai sa te gandesti la asta, dar ca o fiinta buna imi racesc gura degeaba ) ca altii n-au ce pune pe masa si tu aici te victimizezi ca mosu' nu va veni cu o porcarie de Ipod, scuze, nu m-am putut abtine.
Asa ca in concluzie, gandeste-te ca ai tai poate nu au bani si nu-si permit, alege si tu un cadou mai accesibil si mai ieftin.

| darrio2007 a răspuns:

Vrei cam multe la varsta ta.Ei muncesc din greu ca tu sa ai orice.Dar trebuiesc intelesi ca nu se poate sa ai orice visezi tu.

| wforweirdo a răspuns:

Pentru ce-ți trebuie ție iPad 3? Am impresia că întrebarea e pusă la mișto.

| Indestructible a răspuns:

Dacă la 12 ani, dorința ta cea mai mare este să primești un iPad 3, atunci sper ca părinții tăi să-ți dea o bătaie zdravănă în ajunul crăciunului, de s-o ții minte până ajungi în pragul morții.

| Bezea10 explică (pentru myruna2012):

Multumesc ca am vorbit in particular!