| euAdelina a întrebat:

Hai sa ne amintim ceva din copilarie! Ceva banal ce va doreati foarte mult laughing

Eu totdeauna imi imaginam ca o fata undeva in America sau altundeva pe globul acesta e exact ca si mine laughing imi imaginam ca facem exact acelasi lucru si ca are aceleasi lucruri ca si mine si ca o cheama ca si pe mine si ca are parinti care se numesc ca si ai mei si ca seamana perfect cu mine laughing
Si imi doream foarte mult sa ma intilnesc cu aceea fata laughing
Ziceti si voi ceva ce ati facut sau ceva banal ce va doreati...niste lucruri traznite laughing

Răspuns Câştigător
| crystiyna a răspuns:

Eu cand eram mica credeam ca in televizor sunt oamenii si ii spuneam mamei ca vreau sa intru in el. Si mai credeam ca asa cum ii vedem noi pe oamenii aia de la televizor si noi la randul nostru suntem un televizorlaughing adica suntem urmariti de cineva astfel incat ajunsesem sa mi fie rusine sa ma dezbraclaughing mi-era frica ca ma vede cinevabig grin( bineinteles ca mama lesina de ras de mine)

6 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Am facut destule lucruri tampite cand eram mica...
De ex. pana pe la 7 ani am crezut ca engleza se vorbeste in englezia sau era la un moment dat o reclama la guma de mestecat si arata cum respira unu si ingheta totul in jur si mereu ma enervam si ziceam ca trebuie sa mai exersez ca sa pot si eu sa fac la fel.
Sau imi puneam mana la ochi si ii intrebam pe restul care se uitau la tv cum de ei puteau sa vada ca eu nu puteam rolling on the floor

| Queensway a răspuns:

Eu vroiam sa fiu sirena.M-au obsedat serialele alea h2o rolling on the floor

| AdolfHitler1889 a răspuns:

Eu imi doream(si inca imi doresc) sa devin Fuhrer rolling on the floor

| AndreeaMuffin a răspuns:

Daa si eu am patit faza cu airwaves xd; ce mai radeau ai mei de miiine big grin

| AntoniaMeme a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si credeam ca o sa ne intalnim ca asa va fi destinu... sau ma gandeam ca damca imi tin resiratia sau fac ceva ce nu trebuia schimb destinul deoarece eu nu trebuia sa fac asta. laughing)) Ce mici eram

| MelissaaWhyNot a răspuns:

Vroiam sa fiu magiciana ca Selena adica Alex in serialu "Magicienii din Waverly Place"! -.- laughing Cata imaginatie aveam atunci.